Gert-Jan Segers heeft nieuwe baan én begint politieke podcast: ‘Geen heimwee naar Den Haag’

Nieuws
Voormalig ChristenUnie-fractievoorzitter Gert-Jan Segers gaat eind deze zomer aan de slag bij International Justice Mission (IJM), een wereldwijde organisatie die zich inzet tegen slavernij. Daarnaast gaat hij met voormalig VVD-fractievoorzitter Klaas Dijkhoff wekelijks een politieke podcast maken.
Niels van den Bovenkamp
vrijdag 26 mei 2023 om 02:00
Naast zijn nieuwe functie bij IJM, gaat Gert-Jan Segers ook wekelijks een politieke podcast maken met VVD’er Klaas Dijkhoff.
Naast zijn nieuwe functie bij IJM, gaat Gert-Jan Segers ook wekelijks een politieke podcast maken met VVD’er Klaas Dijkhoff. beeld Jeroen Jumelet
Student Student: nieuws

Segers gaat als zzp’er één dag per week aan de slag voor IJM, waar hij zich gaat inzetten als adviseur en ambassadeur. ‘Ik wil helpen de missie van IJM bekender te maken bij een breder publiek en proberen deuren te openen bij de overheid en andere organisaties.’

IJM-directeur Caroly Houmes zegt ‘dankbaar’ te zijn voor het feit dat Segers zich gaat inzetten voor IJM. ‘Hij heeft een mooi hart voor degenen die het meest kwetsbaar zijn. Daarom denk ik dat hij een heel goede ambassadeur is voor onze organisatie.’  

Naast zijn nieuwe functie bij IJM, gaat Segers ook wekelijks een politieke podcast maken met VVD’er Klaas Dijkhoff. Vrijdag trapt het tweetal af met een aflevering over het nog niet gesloten Landbouwakkoord. In de podcast z..

Mail de redactie
Mail de redactie
Heeft u een tip over dit onderwerp, ziet u een spelfout of feitelijke onjuistheid? We stellen het zeer op prijs als u ons daarover een bericht stuurt.
Afbeelding

Gwen herstelde van een eetstoornis. 'Lekker boeiend als je een paar kilo zwaarder bent deze zomer'

Twee keer per dag naar de sportschool, tussendoor een uur wandelen en alleen supergezond eten. In een poging 'fitgirl' te worden, kregen Yvonne (29) en Gwen (27) orthorexia, een obsessieve eetstoornis.

Afbeelding

Gert-Jan Segers heeft nieuwe baan én begint politieke podcast: 'Geen heimwee naar Den Haag'

Voormalig ChristenUnie-fractievoorzitter Gert-Jan Segers gaat eind deze zomer aan de slag bij International Justice Mission (IJM), een wereldwijde organisatie die zich inzet tegen slavernij.

Afbeelding

Ook in Nederland gaat Netflix het delen van wachtwoorden nu echt aanpakken

‘Liefde is het delen van een wachtwoord’. Dat plaatste het officiële account van Netflix in 2017 op Twitter. Die liefde lijkt inmiddels bekoeld, want als het aan de streamer ligt, komt er een einde aan het delen van wachtwoorden.

Afbeelding

Topmodel en actrice Cara Delevingne openhartig over haar verslaving

Topmodel en actrice Cara Delevingne (30) vertelt in een interview met Vogue dat ze sinds vier maanden nuchter is. ‘Ik wist dat familie en vrienden zich zorgen om me maakte.'

Afbeelding

Tweedehands kleding kopen via Vinted is niet per definitie duurzaam. Hoe maak je wèl de goede keuzes?

Tweedehands kleding kopen via Vinted klinkt duurzaam. Maar is dat ook zo? Dat ligt er maar net aan hoe je de app gebruikt, zeggen experts. Vijf tips om duurzame keuzes te maken op Vinted.

Afbeelding

Openheid over ADHD-pillen op TikTok kan rekenen op veel steun: 'Heel fijn dat je hier over praat'

Een video op TikTok van zangeres Aniika maakt veel reacties los, voornamelijk van andere jonge vrouwen die wisselende ervaringen hebben met ADHD-medicatie.