Max Verstappen met lange, blonde lokken als voorbereiding op Australische Grand Prix

Achtergrond
Wat trekt de aandacht op sociale media? Vandaag: foto’s van Max Verstappen met een blonde pruik op.
Lydia Fris
vrijdag 31 maart 2023 om 04:23 aangepast 06:42
De Australiërs zien het neppe haar als iets typisch Australisch.
De Australiërs zien het neppe haar als iets typisch Australisch. beeld twitter

Wie donderdagochtend op zijn gemak door de socialemediaplatforms aan het scrollen was, heeft waarschijnlijk ook foto’s van Max Verstappen voorbij zien komen. Foto’s waarop hij een lange, blonde pruik draagt. Wie die foto’s zag, had waarschijnlijk een vrolijk begin van zijn of haar dag. Het is namelijk een grappig gezicht, die lange, blonde lokken die onder zijn pet langs zijn gezicht hangen. Zo grappig zelfs, dat de beelden van Verstappen met de blonde pruik viraal gingen.

uitdaging

Maar waarom deed Verstappen een blonde pruik op? En waarom deed hij dat in de openbaarheid waar hij kon verwachten dat het gefilmd en vervolgens verspreid zou worden? Deze opmerkelijke situ..

Mail de redactie
Mail de redactie
Heeft u een tip over dit onderwerp, ziet u een spelfout of feitelijke onjuistheid? We stellen het zeer op prijs als u ons daarover een bericht stuurt.
Afbeelding

Getraumatiseerde vader

Op een tedere, intieme en emotionele manier vertelt regisseur Wiam Al-Zabari in Mijn vader, Nour en ik over zijn relaties met zijn vader en zijn zoon, die door een vluchtelingentrauma geplaagd worden.

Afbeelding

Rutger Bregman vindt dat Formule 1 coureur Max Verstappen beter in de spiegel moet kijken

Niet iedereen neemt het Rutger Bregman in dank af als hij op LinkedIn stevige kritiek deelt op Max Verstappen. De gigantische belastingontwijking van de coureur is hem een doorn in het oog.

Afbeelding

Gwen herstelde van een eetstoornis. 'Lekker boeiend als je een paar kilo zwaarder bent deze zomer'

Twee keer per dag naar de sportschool, tussendoor een uur wandelen en alleen supergezond eten. In een poging 'fitgirl' te worden, kregen Yvonne (29) en Gwen (27) orthorexia, een obsessieve eetstoornis.

Afbeelding

Martin Scorsese gaat film maken over Jezus na bezoek aan paus Franciscus

Meesterregisseur Martin Scorsese (80) wil opnieuw een film over Jezus maken. Dat schrijft vakblad Variety. Scorsese liet dat voornemen weten nadat hij zaterdag een ontmoeting had met paus Franciscus.

Afbeelding

Vrouw confronteert racistische man naast haar in het vliegtuig

Een video waarin een vrouw haar buurman in het vliegtuig confronteert met racistisch gedrag, gaat viral op TikTok. 'ik wil dat jij je zo oncomfortabel voelt zoals ik mij nu voel.'

Afbeelding

Cambodjaanse atlete werd allerlaatste in de stromende regen en is nu beroemd: 'Ze won onze harten'

Atlete Bou Samnang liep in een hoosbui de 5000 meter van de Zuidoost-Aziatische Spelen uit. Ze wist al zeker dat ze laatste werd. Toch liep ze door, tot bewondering van het aanwezige publiek.