Christelijk liedje laat jury in talentenjacht versteld staan: ‘Er is een redder voor alle fouten’

Achtergrond
Wat trekt de aandacht op sociale media? Vandaag: De jury van een Amerikaanse talentenjacht is onder de indruk en geeft een christelijke deelnemer een staande ovatie.
Wouter van der Toorn
donderdag 30 maart 2023 om 02:00 aangepast 09:23
Afbeelding
beeld youtube

In het Amerikaanse televisieprogramma American Idol wordt, zoals in veel andere talentenshows, gezocht naar nieuwe artiesten en nog niet ontdekt talent. De jury bestaat uit grote namen uit de muziekwereld. De afgelopen seizoenen maakten Lionel Richie, Katy Perry en Luke Bryan deel uit van de jury. Zij hopen verrast en geraakt te worden en dat was vorige week ook weer zo.  

Countryzanger Warren Peay verdient zijn geld als klusjesman en is actief als worship leader in zijn kerk. Hij zingt ‘To the table’, een liedje dat is geschreven door de christelijke rockartiest Zach Williams en regelmatig in kerkdiensten wordt gezongen. Bij American Idol is in de eerste ronde weinig ruimte voor opsmuk en er is geen groots podium of een enorm pu..

Mail de redactie
Mail de redactie
Heeft u een tip over dit onderwerp, ziet u een spelfout of feitelijke onjuistheid? We stellen het zeer op prijs als u ons daarover een bericht stuurt.