Boer zoekt Vrouw gaat Europa in, maar vermijdt stikstof en BBB. ‘Gaat niet over politiek, maar over liefde’

Nieuws
Het populaire programma Boer zoekt Vrouw komt dit jaar met een internationale editie. Vijf boeren uit verschillende landen in Europa gaan met hulp van Yvon Jaspers de zoektocht naar de liefde aan.
Harco Ploegman
maandag 27 maart 2023 om 17:09 aangepast 28 maart 2023 15:34
Yvon Jaspers en de vijf boeren die deelnemen aan het komende seizoen van Boer zoekt Vrouw.
Yvon Jaspers en de vijf boeren die deelnemen aan het komende seizoen van Boer zoekt Vrouw. beeld KRO-NCRV / Linelle Deunk

In het dertiende seizoen van het datingprogramma doen boeren in de leeftijd van begin twintig tot in de zestig jaar mee. De een is een paar jaar geleden zijn boerenbedrijf gestart en de ander is als jong kind met het hele gezin geëmigreerd naar het buitenland. Uit welke landen de boeren komen heeft omroep KRO-NCRV nog niet bekend gemaakt. Op zondag 9 april vindt de aftrap van het seizoen plaats. Jaspers stelt dan de vijf boeren voor aan de kijker. 

Presentatrice Yvon Jaspers kijkt uit naar de serie: ‘In de afgelopen maanden heb ik heel Europa doorgereisd en vijf bijzondere mensen goed leren kennen. Ik heb meegewerkt op hun bedrijf, hun familie ontmoet en hun leven in het buitenland ervaren en gevoeld dat voor hen een ding het al..

Mail de redactie
Mail de redactie
Heeft u een tip over dit onderwerp, ziet u een spelfout of feitelijke onjuistheid? We stellen het zeer op prijs als u ons daarover een bericht stuurt.
Afbeelding

Mevrouw Post zit in een verpleeghuis: 'De mensen zijn knettergek. Het is hier net een gesticht'

Samen met haar drie kanaries is mevrouw Post onlangs in een verpleeghuis komen wonen. Sarah en David delen op LinkedIn hoe zij haar nieuwe thuis tijdens een bewonersoverleg evalueert.

Afbeelding

Getraumatiseerde vader

Op een tedere, intieme en emotionele manier vertelt regisseur Wiam Al-Zabari in Mijn vader, Nour en ik over zijn relaties met zijn vader en zijn zoon, die door een vluchtelingentrauma geplaagd worden.

Afbeelding

Rutger Bregman vindt dat Formule 1 coureur Max Verstappen beter in de spiegel moet kijken

Niet iedereen neemt het Rutger Bregman in dank af als hij op LinkedIn stevige kritiek deelt op Max Verstappen. De gigantische belastingontwijking van de coureur is hem een doorn in het oog.

Afbeelding

Gwen herstelde van een eetstoornis. 'Lekker boeiend als je een paar kilo zwaarder bent deze zomer'

Twee keer per dag naar de sportschool, tussendoor een uur wandelen en alleen supergezond eten. In een poging 'fitgirl' te worden, kregen Yvonne (29) en Gwen (27) orthorexia, een obsessieve eetstoornis.

Afbeelding

Martin Scorsese gaat film maken over Jezus na bezoek aan paus Franciscus

Meesterregisseur Martin Scorsese (80) wil opnieuw een film over Jezus maken. Dat schrijft vakblad Variety. Scorsese liet dat voornemen weten nadat hij zaterdag een ontmoeting had met paus Franciscus.

Afbeelding

Vrouw confronteert racistische man naast haar in het vliegtuig

Een video waarin een vrouw haar buurman in het vliegtuig confronteert met racistisch gedrag, gaat viral op TikTok. 'ik wil dat jij je zo oncomfortabel voelt zoals ik mij nu voel.'