Ernstig pestfilmpje raakt gevoelige snaar in Duitsland: ‘Dit zijn gewoon sadisten’

Achtergrond
Het is een video die weinigen koud zal laten. Een groepje van een stuk of vier meisjes omsingelt een ander meisje dat angstig om zich heen kijkt.
Lynn van den Brink
vrijdag 24 maart 2023 om 20:10
Volgens RTL Deutschland kende het meisje haar pesters en waren soortgelijke incidenten al eerder voorgevallen.
Volgens RTL Deutschland kende het meisje haar pesters en waren soortgelijke incidenten al eerder voorgevallen. beeld dailymail

De vier lachen en schreeuwen het meisje beledigingen toe. ‘Doe je ogen dicht!’, eist een van hen. Ze deinst achteruit, maar knijpt haar ogen uiteindelijk huilend tot spleetjes. Er wordt gelijk commentaar geleverd - ze zou haar ogen ‘niet dicht genoeg’ gedaan hebben. Als het meisje haar handen beschermend voor haar gezicht probeert te houden, slaan ze die weg. Vervolgens krijgt ze een aantal vinnige klappen in het gezicht. Ze smeekt de anderen om op te houden, maar die dwingen haar te gaan zitten. ‘Ga zitten als je smeekt, ik laat je echt niet zo makkelijk gaan!’, roept er een. 

Mail de redactie
Mail de redactie
Heeft u een tip over dit onderwerp, ziet u een spelfout of feitelijke onjuistheid? We stellen het zeer op prijs als u ons daarover een bericht stuurt.
Afbeelding

Getraumatiseerde vader

Op een tedere, intieme en emotionele manier vertelt regisseur Wiam Al-Zabari in Mijn vader, Nour en ik over zijn relaties met zijn vader en zijn zoon, die door een vluchtelingentrauma geplaagd worden.

Afbeelding

Rutger Bregman vindt dat Formule 1 coureur Max Verstappen beter in de spiegel moet kijken

Niet iedereen neemt het Rutger Bregman in dank af als hij op LinkedIn stevige kritiek deelt op Max Verstappen. De gigantische belastingontwijking van de coureur is hem een doorn in het oog.

Afbeelding

Gwen herstelde van een eetstoornis. 'Lekker boeiend als je een paar kilo zwaarder bent deze zomer'

Twee keer per dag naar de sportschool, tussendoor een uur wandelen en alleen supergezond eten. In een poging 'fitgirl' te worden, kregen Yvonne (29) en Gwen (27) orthorexia, een obsessieve eetstoornis.

Afbeelding

Martin Scorsese gaat film maken over Jezus na bezoek aan paus Franciscus

Meesterregisseur Martin Scorsese (80) wil opnieuw een film over Jezus maken. Dat schrijft vakblad Variety. Scorsese liet dat voornemen weten nadat hij zaterdag een ontmoeting had met paus Franciscus.

Afbeelding

Vrouw confronteert racistische man naast haar in het vliegtuig

Een video waarin een vrouw haar buurman in het vliegtuig confronteert met racistisch gedrag, gaat viral op TikTok. 'ik wil dat jij je zo oncomfortabel voelt zoals ik mij nu voel.'

Afbeelding

Cambodjaanse atlete werd allerlaatste in de stromende regen en is nu beroemd: 'Ze won onze harten'

Atlete Bou Samnang liep in een hoosbui de 5000 meter van de Zuidoost-Aziatische Spelen uit. Ze wist al zeker dat ze laatste werd. Toch liep ze door, tot bewondering van het aanwezige publiek.