Bijna-doodervaring van Tim Hofman: ‘Een automobilist reed twintig jaar geleden dwars door me heen’

Nieuws
Wat trekt de aandacht op sociale media? Vandaag: presentator Tim Hofman blikt terug op een ernstig ongeluk dat hem bijna zijn leven kostte.
Lydia Fris
vrijdag 24 maart 2023 om 03:22 aangepast 08:03
Tim Hofman deelt zijn bijna-dood-ervaring met zijn volgers
Tim Hofman deelt zijn bijna-dood-ervaring met zijn volgers beeld instagram

Twintig jaar geleden maakte presentator en journalist Tim Hofman – onder meer bekend van het online programma BOOS – een heftig ongeluk mee. Op Instagram deelt hij het aangrijpende verhaal.

‘Vandaag om 11:00 uur is het twintig jaar geleden dat ik wakker werd op het asfalt. Ik zag niks, want mijn ogen zaten vol met bloed door de snee op mijn neusbrug en m’n lichaam was […] zodanig in shock dat ik niks voelde. ‘Ben ik nu dood?’ vroeg ik kalm aan een vrouw van wie ik nog steeds niet weet wie ze is. ‘Nee’, zei ze. ‘Wat gebéúrt hier dan?’ 

Wat bleek: tijdens het op de fiets oversteken van een kruispunt waar ik voorrang had, reed een automobilist zonder op te letten (hij had ruzie met zijn vrouw hoorde ik achteraf) dwars door me heen. Voorruit g..

Mail de redactie
Mail de redactie
Heeft u een tip over dit onderwerp, ziet u een spelfout of feitelijke onjuistheid? We stellen het zeer op prijs als u ons daarover een bericht stuurt.
Afbeelding

Youtuber in de problemen na 'exposen' daders van dodelijke ontgroening: 'Heksenjacht'

Een Belgische youtuber zorgt voor veel chaos nadat hij in een video de identiteiten onthult van betrokkenen bij een ontgroening met dodelijke afloop in 2018.

Afbeelding

Mevrouw Post zit in een verpleeghuis: 'De mensen zijn knettergek. Het is hier net een gesticht'

Samen met haar drie kanaries is mevrouw Post onlangs in een verpleeghuis komen wonen. Sarah en David delen op LinkedIn hoe zij haar nieuwe thuis tijdens een bewonersoverleg evalueert.

Afbeelding

Getraumatiseerde vader

Op een tedere, intieme en emotionele manier vertelt regisseur Wiam Al-Zabari in Mijn vader, Nour en ik over zijn relaties met zijn vader en zijn zoon, die door een vluchtelingentrauma geplaagd worden.

Afbeelding

Rutger Bregman vindt dat Formule 1 coureur Max Verstappen beter in de spiegel moet kijken

Niet iedereen neemt het Rutger Bregman in dank af als hij op LinkedIn stevige kritiek deelt op Max Verstappen. De gigantische belastingontwijking van de coureur is hem een doorn in het oog.

Afbeelding

Gwen herstelde van een eetstoornis. 'Lekker boeiend als je een paar kilo zwaarder bent deze zomer'

Twee keer per dag naar de sportschool, tussendoor een uur wandelen en alleen supergezond eten. In een poging 'fitgirl' te worden, kregen Yvonne (29) en Gwen (27) orthorexia, een obsessieve eetstoornis.

Afbeelding

Martin Scorsese gaat film maken over Jezus na bezoek aan paus Franciscus

Meesterregisseur Martin Scorsese (80) wil opnieuw een film over Jezus maken. Dat schrijft vakblad Variety. Scorsese liet dat voornemen weten nadat hij zaterdag een ontmoeting had met paus Franciscus.