Dramatisch rennen met een lange jurk aan scoort op TikTok

Achtergrond
Op TikTok gaat er zo nu en dan een liedje viral waar een trend aan gekoppeld zit. Op dit moment kun je de app niet openen zonder iemand dramatisch door een straat te zien rennen met een lange jurk aan. Dat komt allemaal door het liedje ‘Ceilings’ van Lizzy McAlpine uit 2020. Afgelopen januari introduceerde de zangeres op TikTok een versnelde versie van het liedje. Dit geluid is inmiddels in meer dan een half miljoen video’s gebruikt.
Erwin Vogelaar
dinsdag 21 maart 2023 om 17:08
Afbeelding
beeld tiktok

Het is niet duidelijk wie begon met het dramatisch playbacken van het liedje op straat, maar in januari verschenen de eerste video’s. Pas in de afgelopen weken is de trend echt groot geworden.

Een van de hoogtepunten komt van Anna, die het lege terrein van haar universiteit gebruikt om een video te maken. Anna start met een trui en sportbroekje aan, zoals de gemiddelde studente er waarschijnlijk bij loopt. Maar zodra Anna de hoek om holt, trekt ze de trui uit waar een lange, blauw jurk onder verstopt zat die wappert terwijl ze verder rent. 

hotdogpak

Tiktokker Yuna maakt normaal gesproken video’s over het leven met acht teckels. Om mee te doen met deze trend, besloot ze..

Mail de redactie
Mail de redactie
Heeft u een tip over dit onderwerp, ziet u een spelfout of feitelijke onjuistheid? We stellen het zeer op prijs als u ons daarover een bericht stuurt.
Afbeelding

Getraumatiseerde vader

Op een tedere, intieme en emotionele manier vertelt regisseur Wiam Al-Zabari in Mijn vader, Nour en ik over zijn relaties met zijn vader en zijn zoon, die door een vluchtelingentrauma geplaagd worden.

Afbeelding

Rutger Bregman vindt dat Formule 1 coureur Max Verstappen beter in de spiegel moet kijken

Niet iedereen neemt het Rutger Bregman in dank af als hij op LinkedIn stevige kritiek deelt op Max Verstappen. De gigantische belastingontwijking van de coureur is hem een doorn in het oog.

Afbeelding

Gwen herstelde van een eetstoornis. 'Lekker boeiend als je een paar kilo zwaarder bent deze zomer'

Twee keer per dag naar de sportschool, tussendoor een uur wandelen en alleen supergezond eten. In een poging 'fitgirl' te worden, kregen Yvonne (29) en Gwen (27) orthorexia, een obsessieve eetstoornis.

Afbeelding

Martin Scorsese gaat film maken over Jezus na bezoek aan paus Franciscus

Meesterregisseur Martin Scorsese (80) wil opnieuw een film over Jezus maken. Dat schrijft vakblad Variety. Scorsese liet dat voornemen weten nadat hij zaterdag een ontmoeting had met paus Franciscus.

Afbeelding

Vrouw confronteert racistische man naast haar in het vliegtuig

Een video waarin een vrouw haar buurman in het vliegtuig confronteert met racistisch gedrag, gaat viral op TikTok. 'ik wil dat jij je zo oncomfortabel voelt zoals ik mij nu voel.'

Afbeelding

Cambodjaanse atlete werd allerlaatste in de stromende regen en is nu beroemd: 'Ze won onze harten'

Atlete Bou Samnang liep in een hoosbui de 5000 meter van de Zuidoost-Aziatische Spelen uit. Ze wist al zeker dat ze laatste werd. Toch liep ze door, tot bewondering van het aanwezige publiek.