Een reis door de carrière van Taylor Swift

Nieuws
Wat trekt de aandacht op sociale media? Vandaag: Taylor Swift startte vrijdagavond haar Eras Tour in Glendale in de Verenigde Staten. ‘Ik heb jullie enorm gemist’, zei Swift tegen de volle concertzaal.
Suzanna de Vries
maandag 20 maart 2023 om 03:22
Singer-songwriter Taylor Swift ontvangt de Video van het jaaraward tijdens de MTV Video Music Awards-uitreiking in het Prudential Center in Newark, New Jersey op 28 augustus 2022.
Singer-songwriter Taylor Swift ontvangt de Video van het jaaraward tijdens de MTV Video Music Awards-uitreiking in het Prudential Center in Newark, New Jersey op 28 augustus 2022. beeld weiss / afp

Wie deze dagen op Twitter, TikTok of Instagram heeft gezeten, kan het bijna niet gemist hebben. Taylor Swift is weer op tour. Het is alweer vijf jaar geleden dat Taylor Swift voor het laatst een tour heeft gedaan, namelijk met haar album Reputation in 2018. In de tussentijd heeft Swift maar liefst vier nieuwe albums uitgebracht: Lover, Folklore, Evermore en Midnights. Mede dankzij de coronapandemie heeft deze tour zo lang op zich laten wachten. 

Een aantal maanden geleden kondigde Taylor Swift aan dat ze weer op tournee ging, na het uitbrengen van haar nieuwe album Midnights. De stad Glendale in Arizona heeft voor de gelegenheid de naam van de stad ze..

Mail de redactie
Mail de redactie
Heeft u een tip over dit onderwerp, ziet u een spelfout of feitelijke onjuistheid? We stellen het zeer op prijs als u ons daarover een bericht stuurt.
Afbeelding

Youtuber in de problemen na 'exposen' daders van dodelijke ontgroening: 'Heksenjacht'

Een Belgische youtuber zorgt voor veel chaos nadat hij in een video de identiteiten onthult van betrokkenen bij een ontgroening met dodelijke afloop in 2018.

Afbeelding

Mevrouw Post zit in een verpleeghuis: 'De mensen zijn knettergek. Het is hier net een gesticht'

Samen met haar drie kanaries is mevrouw Post onlangs in een verpleeghuis komen wonen. Sarah en David delen op LinkedIn hoe zij haar nieuwe thuis tijdens een bewonersoverleg evalueert.

Afbeelding

Getraumatiseerde vader

Op een tedere, intieme en emotionele manier vertelt regisseur Wiam Al-Zabari in Mijn vader, Nour en ik over zijn relaties met zijn vader en zijn zoon, die door een vluchtelingentrauma geplaagd worden.

Afbeelding

Rutger Bregman vindt dat Formule 1 coureur Max Verstappen beter in de spiegel moet kijken

Niet iedereen neemt het Rutger Bregman in dank af als hij op LinkedIn stevige kritiek deelt op Max Verstappen. De gigantische belastingontwijking van de coureur is hem een doorn in het oog.

Afbeelding

Gwen herstelde van een eetstoornis. 'Lekker boeiend als je een paar kilo zwaarder bent deze zomer'

Twee keer per dag naar de sportschool, tussendoor een uur wandelen en alleen supergezond eten. In een poging 'fitgirl' te worden, kregen Yvonne (29) en Gwen (27) orthorexia, een obsessieve eetstoornis.

Afbeelding

Martin Scorsese gaat film maken over Jezus na bezoek aan paus Franciscus

Meesterregisseur Martin Scorsese (80) wil opnieuw een film over Jezus maken. Dat schrijft vakblad Variety. Scorsese liet dat voornemen weten nadat hij zaterdag een ontmoeting had met paus Franciscus.