Warrig en onzinnig

Nieuws
Niet alleen buiten in de natuur, maar ook in de menselijke natuur kan het flink stormen.
Michiel van Hout
maandag 20 maart 2023 om 03:22
Force Of Nature
TV Vooraf
Force Of Nature TV Vooraf beeld tvgids

Polish en Gibson: die combinatie maakt nieuwsgierig. Michael Polish is een van huis uit katholieke filmmaker die zijn geloof niet onder stoelen of banken stak in films als Northfork en 90 Minutes in Heaven, het waargebeurde levensverhaal van dominee Don Piper. Nadat een vrachtwagen hem had aangereden, verbleef Piper anderhalf uur rond de hemelpoort. Toen hij toch langer op aarde mocht blijven, had Piper lang moeite om het leven weer te aanvaarden, lijdend in het revalidatieproces, verlangend naar de hemel. Superster Mel Gibson, maker van The Passion of the Christ en Hacksaw Ridge, staat bekend om zijn traditionele katholicisme, zijn uitgesproken visie op de zin van het lijden, en zijn openlijke wo..

Mail de redactie
Mail de redactie
Heeft u een tip over dit onderwerp, ziet u een spelfout of feitelijke onjuistheid? We stellen het zeer op prijs als u ons daarover een bericht stuurt.
Afbeelding

Youtuber in de problemen na 'exposen' daders van dodelijke ontgroening: 'Heksenjacht'

Een Belgische youtuber zorgt voor veel chaos nadat hij in een video de identiteiten onthult van betrokkenen bij een ontgroening met dodelijke afloop in 2018.

Afbeelding

Mevrouw Post zit in een verpleeghuis: 'De mensen zijn knettergek. Het is hier net een gesticht'

Samen met haar drie kanaries is mevrouw Post onlangs in een verpleeghuis komen wonen. Sarah en David delen op LinkedIn hoe zij haar nieuwe thuis tijdens een bewonersoverleg evalueert.

Afbeelding

Getraumatiseerde vader

Op een tedere, intieme en emotionele manier vertelt regisseur Wiam Al-Zabari in Mijn vader, Nour en ik over zijn relaties met zijn vader en zijn zoon, die door een vluchtelingentrauma geplaagd worden.

Afbeelding

Rutger Bregman vindt dat Formule 1 coureur Max Verstappen beter in de spiegel moet kijken

Niet iedereen neemt het Rutger Bregman in dank af als hij op LinkedIn stevige kritiek deelt op Max Verstappen. De gigantische belastingontwijking van de coureur is hem een doorn in het oog.

Afbeelding

Gwen herstelde van een eetstoornis. 'Lekker boeiend als je een paar kilo zwaarder bent deze zomer'

Twee keer per dag naar de sportschool, tussendoor een uur wandelen en alleen supergezond eten. In een poging 'fitgirl' te worden, kregen Yvonne (29) en Gwen (27) orthorexia, een obsessieve eetstoornis.

Afbeelding

Martin Scorsese gaat film maken over Jezus na bezoek aan paus Franciscus

Meesterregisseur Martin Scorsese (80) wil opnieuw een film over Jezus maken. Dat schrijft vakblad Variety. Scorsese liet dat voornemen weten nadat hij zaterdag een ontmoeting had met paus Franciscus.