Droomhuis aan zee

Recensie
Wereldwijd wonen er steeds meer mensen in de stad. Dat is niet vreemd als je bedenkt dat daar voor velen werk te vinden is. Wonen in de stad heeft ook het voordeel dat alles dichtbij is: winkels, scholen, restaurants, musea en ga zo maar door. Toch kan niet iedereen aarden in de stad. Omdat het er nooit stil en donker is of mensen missen de natuur van het platteland.
Anca Boon
vrijdag 27 januari 2023 om 03:20
Droomhuis gezocht UK
Droomhuis gezocht UK beeld tvgids

In deze aflevering van het Britse tv-programma Droomhuis op het platteland ontmoeten we Ray en Emma. Het stel woont in een voorstad van Manchester in het noordwesten van Engeland. Ray is daar geboren en getogen en houdt van de levendigheid van de stad.

Emma groeide echter op in een dorp en kan niet wennen aan het constante rumoer om haar heen.

Het gezin heeft verschillende zomers doorgebracht aan de kust van Dorset, een populaire Britse vakantiebestemming. Het verblijf aan zee beviel zo goed dat het stel er hun droomhuis wil kopen. Ray heeft de mogelijkheid om volledig vanuit huis te werken en kan op afstand dezelfde baan houden. Emma werkt in het onderwijs en verwacht in Dorset gemakkelijk een nieuwe werkplek te kunnen vinden.

Mail de redactie
Mail de redactie
Heeft u een tip over dit onderwerp, ziet u een spelfout of feitelijke onjuistheid? We stellen het zeer op prijs als u ons daarover een bericht stuurt.