Alles voor de bruiloft: in dit programma worden stellen geholpen bij het organiseren van hun bruiloft

Recensie
De dag waarop je trouwt is ‘de mooiste dag van je leven’. Hoe vaak hoor je dat niet? Niet zo gek dus dat aanstaande bruidsparen een grote druk voelen om alles uit de kast te halen, zodat hun trouwdag zo perfect mogelijk wordt. Nina en Susanna staan de stellen bij en organiseren bruiloften in binnen- en buitenland.
Wisanne de Reus
woensdag 25 januari 2023 om 01:07
Afbeelding
beeld kro-ncrv

Iedere bruiloft die het tweetal organiseert, is weer anders. Soms is het feest intiem en worden er dertig tot veertig gasten verwacht, de volgende keer worden er honderden gasten uitgenodigd. Ook de budgetten lopen uiteen: soms hebben Nina en Susanna 30.000 euro tot hun beschikking, maar sommige stellen hebben wel 200.000 euro voor deze speciale dag over. En natuurlijk zijn er altijd weer uitdagingen, voorzien of onvoorzien: van een zwangere bruid tot een gecancelde vlucht van de bruiloftsgasten. ‘Wat bij alle bruiloften overeenkomt, is dat het voelt als een georganiseerde chaos’, zegt Nina.

Mail de redactie
Mail de redactie
Heeft u een tip over dit onderwerp, ziet u een spelfout of feitelijke onjuistheid? We stellen het zeer op prijs als u ons daarover een bericht stuurt.
Afbeelding

Foto van paus met pufferjas is nep: een grap met een waarschuwing

Het wordt steeds makkelijker om nepfoto’s te maken via kunstmatige intelligentie. Aanvankelijk waren deze foto’s nog duidelijk te herkennen als creaties. Inmiddels zijn de resultaten haast niet meer van echt te onderscheiden.

Afbeelding

De weduwen in deze film zijn geen heldinnen, maar vrouwen die het beste van hun leven proberen te maken

In de film Widows, vanavond op Veronica, houdt de Europese filmmaker Steve McQueen Amerika opnieuw een spiegel voor. En dat spiegelbeeld is verre van geromantiseerd.

Afbeelding

Boer zoekt Vrouw gaat Europa in, maar vermijdt stikstof en BBB. 'Gaat niet over politiek, maar over liefde'

Het populaire programma Boer zoekt Vrouw komt dit jaar met een internationale editie. Vijf boeren uit verschillende landen in Europa gaan met hulp van Yvon Jaspers de zoektocht naar de liefde aan.

Afbeelding

CEO van TikTok verdedigt zijn app tegenover Amerikaanse Senaat: 'Ik ben zo dankbaar voor jullie allemaal'

TikTok ligt onder de loep bij de Amerikaanse Senaat. Maar lang niet alle senatoren hebben kaas gegeten van dit medium, blijkt uit de kritische vragen aan topman Shou Zi Chew.

Afbeelding

Wim de Bie (1939-2023) was een serieuze grappenmaker en dwarsdenker

Hij verbond de typetjes die hij speelde met zijn echte persoon. Wim de Bie was verbijsterd over en betrokken bij maatschappelijk onrecht en menselijke ondeugden. Hij was meer dan alleen satiricus.

Afbeelding

Drie maanden in het donker in het onweerstaanbare Scandinavische noorden

Een vrouw staat met een kind op de heup in de deuropening. Een man loopt glimlachend op haar af. Het is een beeld uit Het Hoge Noorden, over Nederlanders in Noorwegen en Zweden. Maar niet alles is idyllisch.