Buiten al dat bloot wijkt het deze Ik Vertrek-aflevering niet zoveel af van de andere uitzendingen

Recensie
Ik vertrek, wie kent het populaire programma waarin Nederlanders een vervallen ruïne ergens in Spanje of Frankrijk opknappen tot een B&B niet? Opgelet, want dit keer is het net iets anders dan we gewend zijn.
Hendriëlle de Groot
zaterdag 7 januari 2023 om 02:00
Bert en Thomas verruilen Zaandam voor Andalusië, om daar een paradijs voor nudisten te bouwen
Bert en Thomas verruilen Zaandam voor Andalusië, om daar een paradijs voor nudisten te bouwen beeld avrotros

Bert en Thomas verruilen Zaandam voor Andalusië, om daar een paradijs voor nudisten te bouwen. Oftewel, in je adamskostuum vakantie vieren op een zonnig resort. Het homokoppel moet er niet aan denken om de rest van hun dagen in Nederland te spenderen. Het lekkere weer in Spanje trekt, net als het uitgaansleven en de ‘easy going’ manier van leven. De Spaanse taal spreken ze vloeiend. Ze lopen graag naakt rond, dat geeft ze een vrij gevoel. Maar het Nederlandse klimaat leent zich daar niet voor. 

‘Wat er voor nudisten is, is vaak ver weggestopt. Wij willen een fijne plek openen voor naakte mensen.’ Het vooroordeel dat nudisme te maken heeft met seksualiteit, willen ze wegnemen. ‘Het is niet zo dat iedereen met elkaar loopt te vozen.’ Ze zij..

Mail de redactie
Mail de redactie
Heeft u een tip over dit onderwerp, ziet u een spelfout of feitelijke onjuistheid? We stellen het zeer op prijs als u ons daarover een bericht stuurt.
Afbeelding

Rutger Bregman vindt dat Formule 1 coureur Max Verstappen beter in de spiegel moet kijken

Niet iedereen neemt het Rutger Bregman in dank af als hij op LinkedIn stevige kritiek deelt op Max Verstappen. De gigantische belastingontwijking van de coureur is hem een doorn in het oog.

Afbeelding

Martin Scorsese gaat film maken over Jezus na bezoek aan paus Franciscus

Meesterregisseur Martin Scorsese (80) wil opnieuw een film over Jezus maken. Dat schrijft vakblad Variety. Scorsese liet dat voornemen weten nadat hij zaterdag een ontmoeting had met paus Franciscus.

Afbeelding

Vrouw confronteert racistische man naast haar in het vliegtuig

Een video waarin een vrouw haar buurman in het vliegtuig confronteert met racistisch gedrag, gaat viral op TikTok. 'ik wil dat jij je zo oncomfortabel voelt zoals ik mij nu voel.'

Afbeelding

Cambodjaanse atlete werd allerlaatste in de stromende regen en is nu beroemd: 'Ze won onze harten'

Atlete Bou Samnang liep in een hoosbui de 5000 meter van de Zuidoost-Aziatische Spelen uit. Ze wist al zeker dat ze laatste werd. Toch liep ze door, tot bewondering van het aanwezige publiek.

Afbeelding

Vergeetachtige oma

De moeder van de tienjarige Romy, de hoofdpersoon in de jeugdfilm Kapsalon Romy, moet veel werken als serveerster. Romy gaat daarom elke dag na school naar haar oma toe. Soms logeert ze er.

Afbeelding

Klimaatslachtoffers

In de serie Half Holland in crisis onderzoekt Yora Rienstra de oorzaken en gevolgen van crisissen. In deze eerste aflevering: de klimaatcrisis.