Moeders op TikTok zien er massaal jaren jonger uit. Het geheim? De kleding van hun dochter

Nieuws
Door een nieuwe TikTok-trend ‘verkleden’ tieners hun moeders massaal als zichzelf. Het leidt online tot discussies over het idee van je naar je leeftijd kleden: ‘Ze ziet er nog jonger uit dan ik, en ik ben 19.’
Lynn van den Brink
vrijdag 6 januari 2023 om 20:19
‘Het kan niet dat dit dezelfde vrouw is!’ reageert iemand onder de video. Maar dat kan wel. Sterker nog, het ís zelfs zo.
‘Het kan niet dat dit dezelfde vrouw is!’ reageert iemand onder de video. Maar dat kan wel. Sterker nog, het ís zelfs zo. beeld tiktok

Een vrouw van middelbare leeftijd loopt de kamer binnen. Ze draagt een nette witte polo, een spijkerbroek en een paar zwarte sneakers. Haar haar is keurig opgestoken, haar gezicht is make-uploos. Nadat ze voor de camera heeft geposeerd (handje in de zij, heup naar buiten) loopt ze de deur weer uit.

De volgende persoon die binnenwandelt, lijkt niets op de vrouw die zojuist vertrok. Ze draagt een kort zwart topje met grote, visnetachtige gaten en een stoere cargobroek. Ook haar accessoires vallen op: een leren schoudertasje, een witte koptelefoon om haar hals en een gigantische zonnebril waarmee ze suggestie wekt dat ze een incognito beroemdheid zou kunnen zijn. ‘Het kan niet dat dit dezelfde vrouw is!’ reageert iemand onder de video. Maar ..

Mail de redactie
Mail de redactie
Heeft u een tip over dit onderwerp, ziet u een spelfout of feitelijke onjuistheid? We stellen het zeer op prijs als u ons daarover een bericht stuurt.
Afbeelding

Rutger Bregman vindt dat Formule 1 coureur Max Verstappen beter in de spiegel moet kijken

Niet iedereen neemt het Rutger Bregman in dank af als hij op LinkedIn stevige kritiek deelt op Max Verstappen. De gigantische belastingontwijking van de coureur is hem een doorn in het oog.

Afbeelding

Martin Scorsese gaat film maken over Jezus na bezoek aan paus Franciscus

Meesterregisseur Martin Scorsese (80) wil opnieuw een film over Jezus maken. Dat schrijft vakblad Variety. Scorsese liet dat voornemen weten nadat hij zaterdag een ontmoeting had met paus Franciscus.

Afbeelding

Vrouw confronteert racistische man naast haar in het vliegtuig

Een video waarin een vrouw haar buurman in het vliegtuig confronteert met racistisch gedrag, gaat viral op TikTok. 'ik wil dat jij je zo oncomfortabel voelt zoals ik mij nu voel.'

Afbeelding

Cambodjaanse atlete werd allerlaatste in de stromende regen en is nu beroemd: 'Ze won onze harten'

Atlete Bou Samnang liep in een hoosbui de 5000 meter van de Zuidoost-Aziatische Spelen uit. Ze wist al zeker dat ze laatste werd. Toch liep ze door, tot bewondering van het aanwezige publiek.

Afbeelding

Vergeetachtige oma

De moeder van de tienjarige Romy, de hoofdpersoon in de jeugdfilm Kapsalon Romy, moet veel werken als serveerster. Romy gaat daarom elke dag na school naar haar oma toe. Soms logeert ze er.

Afbeelding

Klimaatslachtoffers

In de serie Half Holland in crisis onderzoekt Yora Rienstra de oorzaken en gevolgen van crisissen. In deze eerste aflevering: de klimaatcrisis.