Mopshondje Noodle inspireerde miljoenen: zijn overlijden is groot nieuws

Achtergrond
Wat trekt de aandacht op sociale media? Vandaag: mopshondje Noodle is overleden.
Erwin Vogelaar
dinsdag 6 december 2022 om 16:53
Afbeelding
beeld twitter

In deze rubriek werd ruim een jaar geleden al aandacht besteed aan mopshondje Noodle. Toen was het beestje dertien jaar oud, wat een behoorlijke leeftijd is voor dit ras. Op TikTok stelde het baasje van Noodle elke dag de vraag of het een dag met of zonder botten was. Hij tilde Noodle op en liet hem voorzichtig los. Bleef Noodle staan, dan was het een dag met botten en moest je er iets moois van maken. Ging Noodle weer liggen in zijn mand, dan was het een dag zonder botten en moest je er niet teveel van verwachten.

Dit spel kon niet eeuwig doorgaan. ‘Hallo allemaal’, begint het duidelijk geëmotioneerde baasje Jonathan Graziano in de nieuwste video op TikTok. ‘Het spijt me dat ik dit moet meedelen, maar gisteren is Noodle overleden.’ Grazi..

Mail de redactie
Mail de redactie
Heeft u een tip over dit onderwerp, ziet u een spelfout of feitelijke onjuistheid? We stellen het zeer op prijs als u ons daarover een bericht stuurt.
Afbeelding

Een belangrijke avond voor de muziekindustrie

Dit weekend vindt de 65e jaarlijkse Grammy Awards-ceremonie plaats in Los Angeles. Op sociale media is de spanning onder fans van genomineerden al aanwezig.

Afbeelding

Mensen denken bij het strand aan ontspanning. Voor kleine dieren is de plek een gevecht op leven en dood

Als BNNVARA het over de natuur heeft, gaat het vooral over de relatie die wij daar als mens mee hebben. Zo ook in de natuurdocumentaire Strand van Ruben Smit.

Afbeelding

'Steven en Jamie - Road to Vegas' is meer dan een goochelshow

Goochelaar Steven Kazàn en zijn assistente Jamie hebben maar één droom en dat is optreden in Las Vegas, de Amerikaanse gokstad van de glamour en showbizz. Maar daarvoor moeten ze wel flink aan de bak.

Afbeelding

Tien jaar de cel in voor een dansvideo. 'De ironie is verbluffend, gearresteerd worden bij de Vrijheidstoren'

Een jonge man laat een jonge vrouw een elegant pirouettetje draaien. Ondanks het onschuldige karakter vond het Iraanse regime hun video bezwaarlijk genoeg om de twee een gevangenisstraf op te leggen.

Afbeelding

Medeleven met doodzieke PSV-voorlichter Thijs Slegers: 'Wat doet een bal tegen de paal er nog toe?'

Wat trekt de aandacht op sociale media? Vandaag: het bericht van de ernstig zieke PSV-woordvoerder waarin hij mededeelt niet meer beter te worden. Er wordt veel op gereageerd, ook door andere clubs.

Afbeelding

Woningnood

Het bekende geschiedenisprogramma Andere Tijden presenteert de nieuwe reeks Van Krot tot Vinex. Het huidige woningtekort treft jongeren en de hardwerkende middenklasse het hardst. Toch is dat geen nieuw probleem in Nederland.