Hoogtepunt van Netflixserie Wednesday is de bijzondere dans van de hoofdrolspeelster

Recensie
Wat trekt de aandacht op sociale media? Vandaag: een dansscène uit een serie op Netflix over tienerdochter Wednesday uit de beroemde Addams Family.
Mara Wienke
maandag 5 december 2022 om 20:21 aangepast 06:42
De Netflixserie Wednesday draait om het oudste kind van de Addams Family.
De Netflixserie Wednesday draait om het oudste kind van de Addams Family. beeld netflix
De twee grote ogen van hoofdpersonage Wednesday lijken in het niets lijken te staren. De gelijknamige Netflixserie, Wednesday, draait om het oudste kind van de Addams Family. In deze scène zien we haar als tiener in een zwarte jurk, in een zaal vol mensen die in het wit gekleed zijn. Dat is niet de enige manier waarop ze opvalt. Als de camera uitzoomt, begint Wednesday te dansen. Dan wordt duidelijk hoe excentriek dit hoofdpersonage precies is. En fans op sociale media zijn er gek op.De dansscène van actrice Jenna Ortega wordt miljoenen keren bekeken op Facebook, YouTube, Twitter – overal waar Netflix de beelden deelt. De streamingdienst deelde het fragment in de afgelopen dagen meermaals, en dat blijft lonen: fans kronen de dans tot beste ..

Mail de redactie
Mail de redactie
Heeft u een tip over dit onderwerp, ziet u een spelfout of feitelijke onjuistheid? We stellen het zeer op prijs als u ons daarover een bericht stuurt.
Afbeelding

Mensen denken bij het strand aan ontspanning. Voor kleine dieren is de plek een gevecht op leven en dood

Als BNNVARA het over de natuur heeft, gaat het vooral over de relatie die wij daar als mens mee hebben. Zo ook in de natuurdocumentaire Strand van Ruben Smit.

Afbeelding

'Steven en Jamie - Road to Vegas' is meer dan een goochelshow

Goochelaar Steven Kazàn en zijn assistente Jamie hebben maar één droom en dat is optreden in Las Vegas, de Amerikaanse gokstad van de glamour en showbizz. Maar daarvoor moeten ze wel flink aan de bak.

Afbeelding

Tien jaar de cel in voor een dansvideo. 'De ironie is verbluffend, gearresteerd worden bij de Vrijheidstoren'

Een jonge man laat een jonge vrouw een elegant pirouettetje draaien. Ondanks het onschuldige karakter vond het Iraanse regime hun video bezwaarlijk genoeg om de twee een gevangenisstraf op te leggen.

Afbeelding

Medeleven met doodzieke PSV-voorlichter Thijs Slegers: 'Wat doet een bal tegen de paal er nog toe?'

Wat trekt de aandacht op sociale media? Vandaag: het bericht van de ernstig zieke PSV-woordvoerder waarin hij mededeelt niet meer beter te worden. Er wordt veel op gereageerd, ook door andere clubs.

Afbeelding

Woningnood

Het bekende geschiedenisprogramma Andere Tijden presenteert de nieuwe reeks Van Krot tot Vinex. Het huidige woningtekort treft jongeren en de hardwerkende middenklasse het hardst. Toch is dat geen nieuw probleem in Nederland.

Afbeelding

Onterecht veroordeeld?

In de nieuwe KRO-NCRV-serie De pompmoord draait het om vier mannen die in 2004 veroordeeld zijn voor een moord die in 1985 is gepleegd. De zaak berust op valse bekentenissen en staat niet op zichzelf.