Zangeres Billie Eilish houdt voor het zesde jaar op rij hetzelfde interview. ‘Ik mis al deze versies’

Nieuws
Al sinds 2017 houdt zangeres Billie Eilish elk jaar een interview met Vanity Fair. Dit is het zesde jaar op rij dat het interview tegen het einde van het jaar wordt uitgebracht. Het interview begint met de simpele vraag: ‘Hoe heet je?’ Op het scherm is Billie Eilish zes keer te zien, elk jaar met een andere haarkleur.
Suzanna de Vries
zaterdag 3 december 2022 om 19:00 aangepast 11:30
Al sinds 2017 houdt Billie Eilish elk jaar een interview met Vanity Fair
Al sinds 2017 houdt Billie Eilish elk jaar een interview met Vanity Fair beeld ANP / David Swanson

vragen

Het interview duurt ongeveer twintig minuten, en allerlei verschillende vragen komen voorbij. Op het scherm is Billie te zien die reageert op de antwoorden van zichzelf van voorgaande jaren. Billie, nu twintig jaar oud, is af en toe duidelijk geïrriteerd door de antwoorden die ze zelf gaf op de vragen een aantal jaar terug. Een van de vragen was: ‘Welk advies zou je jezelf geven?’ Als de Billie van vorig jaar de vraag beantwoordt, rolt Billie met haar ogen. ‘Waar heeft zij het over?’

De volgende vraag is: ‘Ben je gelukkig?’ Billie vertelt tegen het scherm dat ze goed in haar vel zit en dat ze blij is met haar leven op dit moment. ‘Ik voel me in ieder geval niet zoals ik me voelde in het tweede interview’, zegt Billie lachend. Ook la..

Mail de redactie
Mail de redactie
Heeft u een tip over dit onderwerp, ziet u een spelfout of feitelijke onjuistheid? We stellen het zeer op prijs als u ons daarover een bericht stuurt.
Afbeelding

Een bijzonder portret van een man die bijzonder portretteert

In Close Up zendt AVROTROS wekelijks kunstdocumentaires uit. Vanavond staat oorlogsfotograaf Steve McCurry centraal. Wereldberoemd werd hij om zijn foto van het Afghaanse meisje met de doordringende, groene ogen.

Afbeelding

Inspiratie en frustratie tijdens de Grammy's: Dit waren de hoogtepunten van de muziekavond

De Grammy Awards zijn weer uitgereikt en dat is een jaarlijks feestje op sociale media, want iedereen heeft een mening over de winnaars, verliezers, outfits en speeches.

Afbeelding

Schattige speklappen

Ze zien er zo schattig uit. Toch lijken varkens nu weinig geliefd. De veestapel moet van de overheid met de helft inkrimpen. Andere Tijden kijkt in de special Een Onsje Minder terug op vergelijkbare situaties in het recente verleden.

Afbeelding

Een belangrijke avond voor de muziekindustrie

Dit weekend vindt de 65e jaarlijkse Grammy Awards-ceremonie plaats in Los Angeles. Op sociale media is de spanning onder fans van genomineerden al aanwezig.

Afbeelding

Mensen denken bij het strand aan ontspanning. Voor kleine dieren is de plek een gevecht op leven en dood

Als BNNVARA het over de natuur heeft, gaat het vooral over de relatie die wij daar als mens mee hebben. Zo ook in de natuurdocumentaire Strand van Ruben Smit.

Afbeelding

'Steven en Jamie - Road to Vegas' is meer dan een goochelshow

Goochelaar Steven Kazàn en zijn assistente Jamie hebben maar één droom en dat is optreden in Las Vegas, de Amerikaanse gokstad van de glamour en showbizz. Maar daarvoor moeten ze wel flink aan de bak.