Zangeres Billie Eilish houdt voor het zesde jaar op rij hetzelfde interview. ‘Ik mis al deze versies’

Nieuws
Al sinds 2017 houdt zangeres Billie Eilish elk jaar een interview met Vanity Fair. Dit is het zesde jaar op rij dat het interview tegen het einde van het jaar wordt uitgebracht. Het interview begint met de simpele vraag: ‘Hoe heet je?’ Op het scherm is Billie Eilish zes keer te zien, elk jaar met een andere haarkleur.
Suzanna de Vries
zaterdag 3 december 2022 om 19:00 aangepast 11:30
Al sinds 2017 houdt Billie Eilish elk jaar een interview met Vanity Fair
Al sinds 2017 houdt Billie Eilish elk jaar een interview met Vanity Fair beeld ANP / David Swanson

vragen

Het interview duurt ongeveer twintig minuten, en allerlei verschillende vragen komen voorbij. Op het scherm is Billie te zien die reageert op de antwoorden van zichzelf van voorgaande jaren. Billie, nu twintig jaar oud, is af en toe duidelijk geïrriteerd door de antwoorden die ze zelf gaf op de vragen een aantal jaar terug. Een van de vragen was: ‘Welk advies zou je jezelf geven?’ Als de Billie van vorig jaar de vraag beantwoordt, rolt Billie met haar ogen. ‘Waar heeft zij het over?’

De volgende vraag is: ‘Ben je gelukkig?’ Billie vertelt tegen het scherm dat ze goed in haar vel zit en dat ze blij is met haar leven op dit moment. ‘Ik voel me in ieder geval niet zoals ik me voelde in het tweede interview’, zegt Billie lachend. Ook la..

Mail de redactie
Mail de redactie
Heeft u een tip over dit onderwerp, ziet u een spelfout of feitelijke onjuistheid? We stellen het zeer op prijs als u ons daarover een bericht stuurt.