Zangeres Christine McVie vol lof herdacht

Nieuws
Wat trekt de aandacht op sociale media? Vandaag: het overlijden van zangeres Christine McVie.
Lydia Fris
vrijdag 2 december 2022 om 03:23
christine mcvie
viral
fleetwoord mac
christine mcvie viral fleetwoord mac beeld twitter

Twitter stroomde donderdag vol met berichten over Christine McVie, die afgelopen woensdag op 79-jarige leeftijd overleed. Deze Britse zangeres, keyboardspeler en songwriter is bekend geworden door haar deelname aan de Brits-Amerikaanse band Fleetwood Mac. Deze band maakte woensdagavond op Twitter bekend dat de zangeres was overleden.

icoon

Voor velen is Christine McVie een muzikaal icoon, en haar nalatenschap wordt veelvuldig geëerd op sociale media. De hashtag #RIP Christine is trending op Twitter. ‘I’m heartbroken. Such a wonderful talented songwriter & singer’, schrijft Robert. En in de woorden van iemand anders: ‘One of the greatest songwriters to ever live, has died.’ En: ‘We lost a legend today’, plaatst Jonesy.

Mail de redactie
Mail de redactie
Heeft u een tip over dit onderwerp, ziet u een spelfout of feitelijke onjuistheid? We stellen het zeer op prijs als u ons daarover een bericht stuurt.
Afbeelding

Gemengde reacties op de cast van verfilming It Ends With Us

Blake Lively is gecast voor de hoofdrol in de verfilming van bestseller It Ends With Us, het populaire boek van Colleen Hoover (43). Op sociale media zijn de reacties verdeeld nadat de cast bekend werd gemaakt door Hoover.

Afbeelding

Hotel met 8 restaurants

Bij een programma dat de meest bijzondere en luxe hotels ter wereld laat zien, verwacht je ook flinke prijzen. Maar in het Chinese MGM Cotai hotel, betaal je voor de duurste kamers 'slechts' 395 euro per nacht.

Afbeelding

De pijn van de farao

Een niet onsympathieke farao, een Mozes met 'schizofrene trekjes', en God als een kleine jongen – kan zo'n film iets zijn? Toch zit Exodus: Gods and Kings wellicht dichter bij het bijbelse uittochtverhaal dan veel kinderbijbels.

Afbeelding

'Dat wil ik niet zien': ongepaste berichten per ongeluk gedeeld tijdens Teams-vergadering

Wat trekt de aandacht op sociale media? Vandaag: Een pr-medewerkster kreeg ongepaste berichten over zichzelf te lezen tijdens een Teams-vergadering. Haar reactie krijgt veel lof online.

Afbeelding

Droomhuis aan zee

Wereldwijd wonen er steeds meer mensen in de stad. Dat is niet vreemd als je bedenkt dat daar voor velen werk te vinden is. Wonen in de stad heeft ook het voordeel dat alles dichtbij is: winkels, scholen, restaurants, musea en ga zo maar door.

Afbeelding

Gratis supermarkt oogst veel lof online, maar er is ook verbazing dat dit in Nederland nodig is

Voor bepaalde gezinnen uit Amsterdam Nieuw-West wordt een droom werkelijkheid. Vanaf dinsdag is het voor kwetsbare gezinnen mogelijk om gratis boodschappen te doen bij deze supermarkt, die de naam ‘Fris’ draagt