Juicekanaal Yvonne Coldeweijer opnieuw in opspraak: ‘Wat een lage actie dit, bah’

Achtergrond
Wat trekt de aandacht op sociale media? Vandaag: Marc van der Linden deelt zijn afkeer over de oproep van ‘beroepsadder’ Yvonne Coldeweijer om spionnen naar hem toe te sturen.
Erwin Vogelaar
dinsdag 29 november 2022 om 19:35
Afbeelding
beeld instagram

Marc van der Linden ligt in het ziekenhuis vanwege een herseninfarct. Op Instagram plaatste de royaltykenner een filmpje vanuit zijn ziekenhuisbed waarop te zien is hoe hij met een waaier wappert en zichzelf omhoog trekt. Hij schrijft erbij: ‘In beweging blijven! En het hoofd koel houden! Dank voor alle lieve reacties!’ 

In de video is ook duidelijk te zien dat Van der Linden een blauw oog heeft. Dat was voor Yvonne Coldeweijer genoeg reden om haar extreem populaire juicekanaal Lifeofyvonne in te zetten om te zoeken naar meer informatie. ‘Kennen wij nog spionnen in het VUmc, want ik zou hier graag iets over willen vragen’, vraagt Yvonne aan haar honderdduizenden volgers. Ze noemt mensen die haar informatie geven over het leven van BN’ers ..

Mail de redactie
Mail de redactie
Heeft u een tip over dit onderwerp, ziet u een spelfout of feitelijke onjuistheid? We stellen het zeer op prijs als u ons daarover een bericht stuurt.
Afbeelding

Droomhuis aan zee

Wereldwijd wonen er steeds meer mensen in de stad. Dat is niet vreemd als je bedenkt dat daar voor velen werk te vinden is. Wonen in de stad heeft ook het voordeel dat alles dichtbij is: winkels, scholen, restaurants, musea en ga zo maar door.

Afbeelding

Gratis supermarkt oogst veel lof online, maar er is ook verbazing dat dit in Nederland nodig is

Voor bepaalde gezinnen uit Amsterdam Nieuw-West wordt een droom werkelijkheid. Vanaf dinsdag is het voor kwetsbare gezinnen mogelijk om gratis boodschappen te doen bij deze supermarkt, die de naam ‘Fris’ draagt

Afbeelding

Anne-Mar Zwart over de terugkeer van Blauw Bloed: 'Niet alleen voor oma's van 85'

Royaltyprogramma Blauw Bloed keert dit weekend weer terug op het vertrouwde tijdstip: zaterdagavond op NPO 2. Anne-Mar Zwart is als presentatrice het gezicht van het programma: ‘We kiezen een andere insteek.’

Afbeelding

Herstelbetalingen

Men neemt het woord 'herstelbetalingen' gemakkelijk in de mond, maar brengt het moeilijk in de praktijk. Nog steeds zijn er Joodse slachtoffers van de Holocaust die geen cent ontvangen hebben, zo stelt de nieuwe docu Reckonings.

Afbeelding

Premier Ardern blijkt geschenk te koesteren. 'Haar gezicht lichtte op toen ze het schilderij bekeek'

Deze week zwaait Jacinda Ardern, de premier van Nieuw-Zeeland, af. Journalist Charlie Mitchell deelt op Twitter een mooie herinnering aan een bezoek van de premier aan Christchurch in 2017.

Afbeelding

Alles voor de bruiloft: in dit programma worden stellen geholpen bij het organiseren van hun bruiloft

De dag waarop je trouwt is ‘de mooiste dag van je leven’. Hoe vaak hoor je dat niet? Niet zo gek dus dat aanstaande bruidsparen een grote druk voelen om alles uit de kast te halen, zodat hun trouwdag zo perfect mogelijk wordt.