Try Guys maken een moeilijke tijd door: ‘Ik heb spijt van alle pijn die mijn acties mogelijk hebben veroorzaakt’

Recensie
Wat trekt de aandacht op sociale media? Vandaag: de vier heren die tot voor kort het populaire YouTube-kwartet Try Guys vormden. Dat liep iets anders dan gepland.
Erwin Vogelaar
dinsdag 4 oktober 2022 om 15:54 aangepast 5 oktober 2022 06:49
De heren van Try Guys, die samen een populair kanaal op YouTube beheren.
De heren van Try Guys, die samen een populair kanaal op YouTube beheren. beeld youtube

Eugene, Keith, Ned en Zach zijn bij veel mensen beter bekend als de Try Guys. Deze youtubers hebben een succesvol kanaal met bijna acht miljoen abonnees, vol video’s waarin ze van alles zelf proberen. In recente video’s is bijvoorbeeld te zien hoe de heren stand-up comedy proberen, van een hoge duikplank springen of trouwjurken ontwerpen. Elke video wordt miljoenen keren bekeken en de meest succesvolle video’s zelfs meer dan twintig miljoen. 

Een van de manieren waarop deze Try Guys opvallen is dat ze op geen enkele manier controversieel zijn. Het is entertainment voor de hele familie. De partners van deze heren nemen ook regelmatig deel aan de video’s - voornamelijk Ariel, de vrouw van Ned. Samen hebben ze twee kinderen.

Mail de redactie
Mail de redactie
Heeft u een tip over dit onderwerp, ziet u een spelfout of feitelijke onjuistheid? We stellen het zeer op prijs als u ons daarover een bericht stuurt.
Afbeelding

Vragen stellen aan kunstmatige gesprekspartner ChatGPT, die nog niet altijd een antwoord klaar heeft

Vorige week heeft OpenAI een betaversie van hun chatbot ChatGPT, een geautomatiseerde gesprekspartner, gelanceerd. Je kunt de chatbot vragen stellen als ‘leg aan een kind van tien uit hoe een verbrandingsmotor werkt’.

Afbeelding

Nederlandse Roald Dahl levert een jeugdserie met lef: ‘Geen voorzichtig verhaal waarin alles deugt’

Na het succesvolle boek, is er nu de tv-serie Lampje. De duurste serie ooit bij de publieke omroep vertelt het verhaal van Emilia die vrienden wordt met een jongen met een vissenstaart. ‘Lampje is geen lievig verhaal.’

Afbeelding

André Rieu terug op televisie met ‘Welcome to my world’. Alles voor de muziek

We zien hoe hij, steeds met een glimlach en een Limburgse accent dat net zo golft als zijn haar, de klappen probeert op te vangen en goed voor zijn personeel probeert te zorgen.

Afbeelding

Mopshondje Noodle inspireerde miljoenen: zijn overlijden is groot nieuws

Dit spel kon niet eeuwig doorgaan. ‘Hallo allemaal’, begint het duidelijk geëmotioneerde baasje Jonathan Graziano in de nieuwste video op TikTok. ‘Het spijt me dat ik dit moet meedelen.’

Afbeelding

De documentaire ‘Luc’ laat een rauw beeld zien, maar Lucas blijft positief. ‘Alles komt goed’

Voor de zoveelste keer loopt Lucas weg uit de gesloten jeugdinstelling. In de documentaire Luc brengt filmmaker Tim Bary tijd door met Lucas, voordat hij hem terugbrengt. Het levert een bijzonder beeld op.

Afbeelding

Hoogtepunt van Netflixserie Wednesday is de bijzondere dans van de hoofdrolspeelster

Aan de dansscène van actrice Jenna Ortega uit de serie ‘Wednesday’ kwam geen choreograaf aan te pas. Toch wordt de scène miljoenen keren bekeken op Facebook, YouTube, Twitter - overal waar Netflix de beelden deelt