Try Guys maken een moeilijke tijd door: ‘Ik heb spijt van alle pijn die mijn acties mogelijk hebben veroorzaakt’

Recensie
Wat trekt de aandacht op sociale media? Vandaag: de vier heren die tot voor kort het populaire YouTube-kwartet Try Guys vormden. Dat liep iets anders dan gepland.
Erwin Vogelaar
dinsdag 4 oktober 2022 om 15:54 aangepast 5 oktober 2022 06:49
De heren van Try Guys, die samen een populair kanaal op YouTube beheren.
De heren van Try Guys, die samen een populair kanaal op YouTube beheren. beeld youtube

Eugene, Keith, Ned en Zach zijn bij veel mensen beter bekend als de Try Guys. Deze youtubers hebben een succesvol kanaal met bijna acht miljoen abonnees, vol video’s waarin ze van alles zelf proberen. In recente video’s is bijvoorbeeld te zien hoe de heren stand-up comedy proberen, van een hoge duikplank springen of trouwjurken ontwerpen. Elke video wordt miljoenen keren bekeken en de meest succesvolle video’s zelfs meer dan twintig miljoen. 

Een van de manieren waarop deze Try Guys opvallen is dat ze op geen enkele manier controversieel zijn. Het is entertainment voor de hele familie. De partners van deze heren nemen ook regelmatig deel aan de video’s - voornamelijk Ariel, de vrouw van Ned. Samen hebben ze twee kinderen.

Mail de redactie
Mail de redactie
Heeft u een tip over dit onderwerp, ziet u een spelfout of feitelijke onjuistheid? We stellen het zeer op prijs als u ons daarover een bericht stuurt.
Afbeelding

Wie is hier de superheld?

De realityserie over chirurgen in het Britse ziekenhuis gespecialiseerd in kankerbestrijding Royal Marsden heet Super Surgeons. Na het zien van wat deze mensen doen, kun je niet anders zeggen dan dat het superhelden zijn.

Afbeelding

Twitteraars geven nieuwe ouders advies: ‘Wijs het cynisme af’

‘Je hoeft je kind niet te vormen, maar alleen te begeleiden.’ En: ‘Investeer in je partner nu jullie relatie op de achtergrond raakt.’ Twitteraar Sahil Bloom kreeg veel reacties op zijn oproep over opvoeden.

Afbeelding

Belang van herinneringen

Een treinreis door het verleden en de toekomst. In de documentaire Ga terug en haal het gaat regisseur en filmmaker Clarice Gargard op zoek naar verzetsverhalen van zwart verzet van vroegere en huidige verzetsstrijders in Nederland, Suriname en Curaçao.

Afbeelding

Van Black Friday naar Green Friday. ‘Leer je beheersen’

De afgelopen jaren groeide de kritiek op Black Friday en de daarmee gepaarde koopdrang. Op sociale media barstte ook afgelopen weken de discussie weer los.

Afbeelding

Voor en door kinderen

Ze noemen zichzelf ‘de Moonriders’. Als het nacht is en alle mensen slapen, neemt kunstenaar Aukje Dekker de kinderen mee naar musea. Want waarom hangt daar geen kunst die gemaakt is door kinderen?

Afbeelding

Muziek voor het milieu

Sinds vijftien jaar leggen jongeren in College Tour vragen voor aan beroemde inspiratiebronnen. Na vele (inter)nationale gasten is vanavond het woord én de muziek aan de Italiaanse componist Ludovico Einaudi, bekend van zijn filmmuziek voor Intouchables.