Try Guys maken een moeilijke tijd door: ‘Ik heb spijt van alle pijn die mijn acties mogelijk hebben veroorzaakt’

Recensie
Wat trekt de aandacht op sociale media? Vandaag: de vier heren die tot voor kort het populaire YouTube-kwartet Try Guys vormden. Dat liep iets anders dan gepland.
Erwin Vogelaar
dinsdag 4 oktober 2022 om 15:54 aangepast 06:49
De heren van Try Guys, die samen een populair kanaal op YouTube beheren.
De heren van Try Guys, die samen een populair kanaal op YouTube beheren. beeld youtube

Eugene, Keith, Ned en Zach zijn bij veel mensen beter bekend als de Try Guys. Deze youtubers hebben een succesvol kanaal met bijna acht miljoen abonnees, vol video’s waarin ze van alles zelf proberen. In recente video’s is bijvoorbeeld te zien hoe de heren stand-up comedy proberen, van een hoge duikplank springen of trouwjurken ontwerpen. Elke video wordt miljoenen keren bekeken en de meest succesvolle video’s zelfs meer dan twintig miljoen. 

Een van de manieren waarop deze Try Guys opvallen is dat ze op geen enkele manier controversieel zijn. Het is entertainment voor de hele familie. De partners van deze heren nemen ook regelmatig deel aan de video’s - voornamelijk Ariel, de vrouw van Ned. Samen hebben ze twee kinderen.

Mail de redactie
Mail de redactie
Heeft u een tip over dit onderwerp, ziet u een spelfout of feitelijke onjuistheid? We stellen het zeer op prijs als u ons daarover een bericht stuurt.
Afbeelding

Een bijzonder portret van een man die bijzonder portretteert

In Close Up zendt AVROTROS wekelijks kunstdocumentaires uit. Vanavond staat oorlogsfotograaf Steve McCurry centraal. Wereldberoemd werd hij om zijn foto van het Afghaanse meisje met de doordringende, groene ogen.

Afbeelding

Inspiratie en frustratie tijdens de Grammy's: Dit waren de hoogtepunten van de muziekavond

De Grammy Awards zijn weer uitgereikt en dat is een jaarlijks feestje op sociale media, want iedereen heeft een mening over de winnaars, verliezers, outfits en speeches.

Afbeelding

Schattige speklappen

Ze zien er zo schattig uit. Toch lijken varkens nu weinig geliefd. De veestapel moet van de overheid met de helft inkrimpen. Andere Tijden kijkt in de special Een Onsje Minder terug op vergelijkbare situaties in het recente verleden.

Afbeelding

Een belangrijke avond voor de muziekindustrie

Dit weekend vindt de 65e jaarlijkse Grammy Awards-ceremonie plaats in Los Angeles. Op sociale media is de spanning onder fans van genomineerden al aanwezig.

Afbeelding

Mensen denken bij het strand aan ontspanning. Voor kleine dieren is de plek een gevecht op leven en dood

Als BNNVARA het over de natuur heeft, gaat het vooral over de relatie die wij daar als mens mee hebben. Zo ook in de natuurdocumentaire Strand van Ruben Smit.

Afbeelding

'Steven en Jamie - Road to Vegas' is meer dan een goochelshow

Goochelaar Steven Kazàn en zijn assistente Jamie hebben maar één droom en dat is optreden in Las Vegas, de Amerikaanse gokstad van de glamour en showbizz. Maar daarvoor moeten ze wel flink aan de bak.