De Marilyn Monroe-biopic: Van must watch tot een aanfluiting

Recensie
Wat trekt de aandacht op sociale media? Vandaag: de reacties op de onlangs uitgekomen film Blonde, over het leven van Marilyn Monroe, liggen op sociale media erg ver uit elkaar.
Suzanna de Vries
maandag 3 oktober 2022 om 04:23 aangepast 22:58
Beeld uit de trailer van de film Blonde.
Beeld uit de trailer van de film Blonde. beeld youtube

De Marilyn Monroe-biopic genaamd Blonde verscheen afgelopen week op Netflix. De bijna drie uur durende speelfilm gaat over het leven van Marilyn Monroe: van haar jeugd tot hoe ze uitgroeide tot de bekende Hollywood-filmster die ze was. 

De rol van Monroe wordt gespeeld door de Spaanse actrice Ana de Armas. De reacties op de film liggen erg ver uit elkaar. Er klinken enthousiaste reacties op de film, maar er zijn ook genoeg mensen die kritiek leveren op hoe de film in elkaar zit en op de manier waarop Monroe opnieuw wordt gepresenteerd. Sommige mensen denken dat de film Oscar-waardig is. Anderen vinden de film juist een aanfluiting en volgens hen doet de film geen recht aan wie Marilyn Monroe was.

vergelijkingModel en actrice Emily Ratajkowski..

Mail de redactie
Mail de redactie
Heeft u een tip over dit onderwerp, ziet u een spelfout of feitelijke onjuistheid? We stellen het zeer op prijs als u ons daarover een bericht stuurt.