Het allerlaatste bericht van Serge: ‘De leukemie is volledig terug. Dit is het dan’

Achtergrond
Wat trekt de aandacht op sociale media? Vandaag: Serge Rossmeisl schrijft een afscheidsbericht nadat hij een slechte boodschap van zijn arts kreeg.
Erwin Vogelaar
dinsdag 27 september 2022 om 19:47
Afbeelding
beeld linkedin

‘En dan is het 2 september 2022, 12:00. De arts komt meteen ter zake. Slecht nieuws. De leukemie is volledig terug en er is geen plan b of c. Dit is het dan.’ Zo start het allerlaatste bericht van Serge Rossmeisl op het zakelijke sociale netwerk LinkedIn.

De zieke Rossmeisl schrijft een heerlijke zomer gehad te hebben, waarin hij zich sterker voelde. Toch heeft de kanker hem ingehaald. ‘Ondanks een geslaagde stamceltransplantatie is ook mijn nieuwe sterke donor er niet tegen opgewassen. De kanker is simpelweg te sterk. Nog enkele weken en dan is het voor mij helaas over en sluiten.’

Mail de redactie
Mail de redactie
Heeft u een tip over dit onderwerp, ziet u een spelfout of feitelijke onjuistheid? We stellen het zeer op prijs als u ons daarover een bericht stuurt.
Afbeelding

Medeleven met doodzieke PSV-voorlichter Thijs Slegers: 'Wat doet een bal tegen de paal er nog toe?'

Wat trekt de aandacht op sociale media? Vandaag: het bericht van de ernstig zieke PSV-woordvoerder waarin hij mededeelt niet meer beter te worden. Er wordt veel op gereageerd, ook door andere clubs.

Afbeelding

Woningnood

Het bekende geschiedenisprogramma Andere Tijden presenteert de nieuwe reeks Van Krot tot Vinex. Het huidige woningtekort treft jongeren en de hardwerkende middenklasse het hardst. Toch is dat geen nieuw probleem in Nederland.

Afbeelding

Onterecht veroordeeld?

In de nieuwe KRO-NCRV-serie De pompmoord draait het om vier mannen die in 2004 veroordeeld zijn voor een moord die in 1985 is gepleegd. De zaak berust op valse bekentenissen en staat niet op zichzelf.

Afbeelding

presentatrice zonder kennis

Er zijn documentaireseries in overvloed waarbij de presentator half filosoferend door de straten van een oude stad loopt om met een serieuze stem te vertellen over oude beschavingen.

Afbeelding

Hoe de magische films van Steven Spielberg voortkomen uit een echtscheiding en antisemitisme

Steven Spielberg laat in al zijn kaskrakers zijn jeugd doorschemeren. Maar nooit eerder werd de regisseur zo persoonlijk als in zijn nieuwste film 'The Fablemans'.

Afbeelding

Therapietalkshow Dr. Phil stopt deze lente na 25 jaar. 'Duizenden gasten en miljoenen kijkers geholpen'

Na 25 jaar en meer dan 3500 openbare therapiesessies komt er een einde aan de talkshow Dr. Phil. Dat maakte de voormalig psychotherapeut Phil McGraw woensdag bekend.