Alles voor de kinderwens

Recensie
Wat als je als 37-jarige vrouw een kinderwens hebt, je relatie op de klippen loopt omdat je partner niet zover is en je vader je vervolgens adviseert desnoods na de seks zaad uit een condoom te halen om toch te proberen zwanger te raken?
Nadine Folkers
dinsdag 27 september 2022 om 04:22
Still uit documentaire.
Still uit documentaire. beeld bnnvara

Documentairemaker Janetta Ubbels zoekt in 2Doc Kort: Ongepland uit wat het met mannen doet als ze overvallen worden door het vaderschap. Ubbels gelooft in het scenario van een Disneyfilm, waarin ze tot over haar oren verliefd is en uit die liefde een baby wordt geboren. ‘Ik moet heel gelukkig zijn en heel verliefd. En dan moet een man tegen mij zeggen: ‘Ik wil zo graag een kind van jou’, en dan zeg ik: ‘Ja’, en dan proberen we het een paar keer en dan vormen we gewoon een gezin.’

Zo sprookjesachtig gaat het in haar leven niet en ging het evenmin bij de drie mannen die ze interviewt in Ongepland. Michel, Sam en Djurre genoten volop van hun vrijheid toen ze werden overvallen door het nieuws dat ze vader zouden worden. De mannen ver..

Mail de redactie
Mail de redactie
Heeft u een tip over dit onderwerp, ziet u een spelfout of feitelijke onjuistheid? We stellen het zeer op prijs als u ons daarover een bericht stuurt.
Afbeelding

Mensen denken bij het strand aan ontspanning. Voor kleine dieren is de plek een gevecht op leven en dood

Als BNNVARA het over de natuur heeft, gaat het vooral over de relatie die wij daar als mens mee hebben. Zo ook in de natuurdocumentaire Strand van Ruben Smit.

Afbeelding

'Steven en Jamie - Road to Vegas' is meer dan een goochelshow

Goochelaar Steven Kazàn en zijn assistente Jamie hebben maar één droom en dat is optreden in Las Vegas, de Amerikaanse gokstad van de glamour en showbizz. Maar daarvoor moeten ze wel flink aan de bak.

Afbeelding

Tien jaar de cel in voor een dansvideo. 'De ironie is verbluffend, gearresteerd worden bij de Vrijheidstoren'

Een jonge man laat een jonge vrouw een elegant pirouettetje draaien. Ondanks het onschuldige karakter vond het Iraanse regime hun video bezwaarlijk genoeg om de twee een gevangenisstraf op te leggen.

Afbeelding

Medeleven met doodzieke PSV-voorlichter Thijs Slegers: 'Wat doet een bal tegen de paal er nog toe?'

Wat trekt de aandacht op sociale media? Vandaag: het bericht van de ernstig zieke PSV-woordvoerder waarin hij mededeelt niet meer beter te worden. Er wordt veel op gereageerd, ook door andere clubs.

Afbeelding

Woningnood

Het bekende geschiedenisprogramma Andere Tijden presenteert de nieuwe reeks Van Krot tot Vinex. Het huidige woningtekort treft jongeren en de hardwerkende middenklasse het hardst. Toch is dat geen nieuw probleem in Nederland.

Afbeelding

Onterecht veroordeeld?

In de nieuwe KRO-NCRV-serie De pompmoord draait het om vier mannen die in 2004 veroordeeld zijn voor een moord die in 1985 is gepleegd. De zaak berust op valse bekentenissen en staat niet op zichzelf.