Alles voor de kinderwens

Recensie
Wat als je als 37-jarige vrouw een kinderwens hebt, je relatie op de klippen loopt omdat je partner niet zover is en je vader je vervolgens adviseert desnoods na de seks zaad uit een condoom te halen om toch te proberen zwanger te raken?
Nadine Folkers
dinsdag 27 september 2022 om 04:22
Still uit documentaire.
Still uit documentaire. beeld bnnvara

Documentairemaker Janetta Ubbels zoekt in 2Doc Kort: Ongepland uit wat het met mannen doet als ze overvallen worden door het vaderschap. Ubbels gelooft in het scenario van een Disneyfilm, waarin ze tot over haar oren verliefd is en uit die liefde een baby wordt geboren. ‘Ik moet heel gelukkig zijn en heel verliefd. En dan moet een man tegen mij zeggen: ‘Ik wil zo graag een kind van jou’, en dan zeg ik: ‘Ja’, en dan proberen we het een paar keer en dan vormen we gewoon een gezin.’

Zo sprookjesachtig gaat het in haar leven niet en ging het evenmin bij de drie mannen die ze interviewt in Ongepland. Michel, Sam en Djurre genoten volop van hun vrijheid toen ze werden overvallen door het nieuws dat ze vader zouden worden. De mannen ver..

Mail de redactie
Mail de redactie
Heeft u een tip over dit onderwerp, ziet u een spelfout of feitelijke onjuistheid? We stellen het zeer op prijs als u ons daarover een bericht stuurt.