Geen eerlijk antwoord van helpdesk van ING

Achtergrond
Wat trekt de aandacht op sociale media? Vandaag: kritiek op ING.
Wouter van der Toorn
woensdag 17 augustus 2022 om 20:36
Afbeelding
beeld anp / Bas Czerwinski

Ab stelt aan ING een vraag via Twitter: ‘Hoi @ingnl! In 2019 kostte een ‘betaalpakket’ 23,40 euro per jaar. Nu 60 euro. Waarom?’ Zoals het goede bedrijven betaamt zit de digitale helpdesk van deze Nederlandse bank er bovenop in de persoon van Margreet. Ze schrijft: ‘Helaas wordt alles duurder. Zo had ik in 2019 nog een volle boodschappenkar voor 50 euro. Nu kan ik voor 50 euro niet eens een tas vullen.’ 

De vragensteller vindt dit een veel te gemakkelijk antwoord. ‘Sommige dingen worden goedkoper, zoals telefoonabonnementen. Waarom is dit specifieke product zo extreem veel duurder geworden?’ Pieter denkt het wel alvast voor de bank te kunnen uitleggen: ‘Ik snap het wel’, zo schrijft hij. ‘Al die olie, graan en zonnebloemolie die de bank n..

Mail de redactie
Mail de redactie
Heeft u een tip over dit onderwerp, ziet u een spelfout of feitelijke onjuistheid? We stellen het zeer op prijs als u ons daarover een bericht stuurt.
Afbeelding

Het merk Marilyn Monroe was meer geliefd was dan zijzelf als persoon

Het Uur van de Wolf zendt de docu Van Norma Jeane tot Marilyn Monroe (Becoming Marilyn) uit. Deze focust op weer een ander aspect van de dame die veranderde voor de filmindustrie.

Afbeelding

Juicekanaal Yvonne Coldeweijer opnieuw in opspraak: ‘Wat een lage actie dit, bah’

Marc van der Linden deelt zijn afkeer over de oproep van ‘beroepsadder’ Yvonne Coldeweijer om spionnen naar hem toe te sturen. Voor velen is Coldeweijer met haar oproep een grens overgegaan.

Afbeelding

Wie is hier de superheld?

De realityserie over chirurgen in het Britse ziekenhuis gespecialiseerd in kankerbestrijding Royal Marsden heet Super Surgeons. Na het zien van wat deze mensen doen, kun je niet anders zeggen dan dat het superhelden zijn.

Afbeelding

Twitteraars geven nieuwe ouders advies: ‘Wijs het cynisme af’

‘Je hoeft je kind niet te vormen, maar alleen te begeleiden.’ En: ‘Investeer in je partner nu jullie relatie op de achtergrond raakt.’ Twitteraar Sahil Bloom kreeg veel reacties op zijn oproep over opvoeden.

Afbeelding

Belang van herinneringen

Een treinreis door het verleden en de toekomst. In de documentaire Ga terug en haal het gaat regisseur en filmmaker Clarice Gargard op zoek naar verzetsverhalen van zwart verzet van vroegere en huidige verzetsstrijders in Nederland, Suriname en Curaçao.

Afbeelding

Van Black Friday naar Green Friday. ‘Leer je beheersen’

De afgelopen jaren groeide de kritiek op Black Friday en de daarmee gepaarde koopdrang. Op sociale media barstte ook afgelopen weken de discussie weer los.