Geen eerlijk antwoord van helpdesk van ING

Achtergrond
Wat trekt de aandacht op sociale media? Vandaag: kritiek op ING.
Wouter van der Toorn
woensdag 17 augustus 2022 om 20:36
Afbeelding
beeld anp / Bas Czerwinski

Ab stelt aan ING een vraag via Twitter: ‘Hoi @ingnl! In 2019 kostte een ‘betaalpakket’ 23,40 euro per jaar. Nu 60 euro. Waarom?’ Zoals het goede bedrijven betaamt zit de digitale helpdesk van deze Nederlandse bank er bovenop in de persoon van Margreet. Ze schrijft: ‘Helaas wordt alles duurder. Zo had ik in 2019 nog een volle boodschappenkar voor 50 euro. Nu kan ik voor 50 euro niet eens een tas vullen.’ 

De vragensteller vindt dit een veel te gemakkelijk antwoord. ‘Sommige dingen worden goedkoper, zoals telefoonabonnementen. Waarom is dit specifieke product zo extreem veel duurder geworden?’ Pieter denkt het wel alvast voor de bank te kunnen uitleggen: ‘Ik snap het wel’, zo schrijft hij. ‘Al die olie, graan en zonnebloemolie die de bank n..

Mail de redactie
Mail de redactie
Heeft u een tip over dit onderwerp, ziet u een spelfout of feitelijke onjuistheid? We stellen het zeer op prijs als u ons daarover een bericht stuurt.
Afbeelding

Try Guys maken een moeilijke tijd door

In een emotioneel beladen video leggen de Try Guys zelf uit waarom er dingen gaan veranderen rondom hun populaire YouTube-kanaal. En dat heeft alles met Ned - een van de vier - te maken.

Afbeelding

In Brandstof vertellen jongvolwassenen wat hun mentale klachten met hen doen’

Tijdens de coronacrisis, waarin contactmomenten zo veel mogelijk werden beperkt, nam het aantal jongeren met depressieve klachten toe. Hoe is het om jong te zijn en een burn-out te krijgen?

Afbeelding

‘Best BeReals’ deelt op Twitter de opmerkelijkste BeReal-kiekjes

De Twitterpagina Best BeReals vermaakt ruim 600.000 volgers met de beste kiekjes van het populaire platform. De oproep ‘wees echt’ wordt soms heel creatief ingevuld ...

Afbeelding

De Marilyn Monroe-biopic: Van must watch tot een aanfluiting

De reacties op de onlangs uitgekomen film Blonde, over het leven van Marilyn Monroe, liggen erg ver uit elkaar, zeker op sociale media. Wat zijn daar de redenen van?

Afbeelding

Goede, oude opera

Aria van Omroep MAX verdient geen prijs voor originaliteit. De opera-talentenjacht laat zien dat je aan een beproefd concept en een sterke uitvoering van klassiekers meer hebt. Naast deze schatten verbleekt originaliteit als een overschat begrip.

Afbeelding

Zondag op tv: Robot of mens? Ook het tweede seizoen van Zenith is spannend

De jeugdserie Zenith is vanaf de eerste minuut spannend. Flikkerende tl-verlichting, een meisje dat plotseling verdwijnt en een vreemd verhaal van robots die zich onder de mensen zouden begeven. Wat is hier aan de hand?