Viral: NikkieTutorials doet ‘the power of make-up’ bij Adele

Achtergrond
Wat trekt de aandacht op social media? Vandaag: Nikkie de Jager van NikkieTutorials doet ‘the power of make-up’ bij zangeres Adele.
Suzanna de Vries
zaterdag 4 december 2021 om 17:20
Nikkie Tutorials doet ‘the power of make-up’ bij Adele
Nikkie Tutorials doet ‘the power of make-up’ bij Adele beeld youtube

Visagiste Nikkie de Jager (27) laat weten dat ze er al lange tijd van droomde om samen te werken met zangeres en wereldster Adele (33). Deze droom is eindelijk uitgekomen met het maken van deze video. Nikkie doet de make-up van Adele slechts op één kant van haar gezicht, zodat de kracht van make-up daarmee zichtbaar wordt.

‘The power of make-up’ is een van de bekendere series op het YouTube-kanaal van NikkieTutorials. In de serie heeft ze eerder onder andere televisiepersoonlijkheid Kim Kardashian en actrice Drew Barrymore opgemaakt. Tussen het opmaken door voert Nikkie een gezellig gesprek met degene die te gast is.

Mail de redactie
Mail de redactie
Heeft u een tip over dit onderwerp, ziet u een spelfout of feitelijke onjuistheid? We stellen het zeer op prijs als u ons daarover een bericht stuurt.
Afbeelding

Carpoolen en noodopvang hielpen tijdens treinstoring: 'Ik heb nog twee stoelen in de auto'

Door een systeemstoring reden er vanaf zondagmiddag tot en met maandagochtend amper treinen rond Amsterdam. Onder andere concertgangers die naar Harry Styles waren geweest konden niet meer terug naar huis.

Afbeelding

Maandag op tv: Poetins schaduwoorlog in Scandinavië

Dat de oorlog die Rusland voert zich niet alleen op Oekraïne richt, is geen nieuws. De Russen opereren al langer undercover in Scandinavië, om de onderzeese infrastructuur van NAVO-landen in kaart te brengen.

Afbeelding

Het gevaar van parasociale relaties met bekende mensen. 'Diegene kent jou niet'

Mede dankzij sociale media zijn zogenaamde parasociale relaties steeds normaler geworden de afgelopen jaren. Parasociale relaties ontstaan wanneer een fan een eenzijdige gehechtheid heeft aan een bekend persoon.

Afbeelding

Bon voyage naar Frankrijk

In Enkeltje Verweggistan volgt Anne-Mar Zwart kinderen die op het punt staan met hun gezin te emigreren. Dat is voor hen een behoorlijke verandering: afscheid nemen van je klas, van je allerbeste vrienden en ook nog een nieuwe taal leren.

Afbeelding

Zondag op tv: Argos buigt zich over de beeldvorming rondom het Syndroom van Down

Er zijn tegenwoordig allerlei programma’s op tv waarin mensen met het syndroom van Down een grote rol spelen. Het zijn altijd vrolijke mensen die zichzelf redelijk kunnen redden. Geeft dat wel een eerlijk beeld?

Afbeelding

Youtuber in de problemen na 'exposen' daders van dodelijke ontgroening: 'Heksenjacht'

Een Belgische youtuber zorgt voor veel chaos nadat hij in een video de identiteiten onthult van betrokkenen bij een ontgroening met dodelijke afloop in 2018.