Viral: Studenten verrassen docent in online college: ‘Ik was tot tranen toe geraakt’

Achtergrond
Wat trekt de aandacht op sociale media? Vandaag: studenten danken hun docent voor het harde werk.
donderdag 10 december 2020 om 20:24
Afbeelding
beeld tiktok / @vizzywap

Veel studenten hebben nog steeds veel thuisonderwijs. Vervelend voor hen en voor de docenten. Een groep studenten van The College of New Jersey besloot hun favoriete professor, Adam Shrager, in het zonnetje te zetten.

Docent Adam Shrager werkt overdag op de Hopewell Valley Central High School en ‘s avonds geeft hij het vak statistiek op The College of New Jersey. Tijdens het laatste online college van het semester werd hij verrast door een lief gebaar van de studenten, dat al het harde werk de moeite waard maakte.

Een van de studenten filmde het moment en plaatste het op TikTok. De video begint met de docent in verwarring. De studenten hebben allemaal hun camera uitgezet. ‘Om de een of andere reden zie ik jullie gezichten niet. Gaat er iet..

Mail de redactie
Mail de redactie
Heeft u een tip over dit onderwerp, ziet u een spelfout of feitelijke onjuistheid? We stellen het zeer op prijs als u ons daarover een bericht stuurt.
Afbeelding

Het merk Marilyn Monroe was meer geliefd was dan zijzelf als persoon

Het Uur van de Wolf zendt de docu Van Norma Jeane tot Marilyn Monroe (Becoming Marilyn) uit. Deze focust op weer een ander aspect van de dame die veranderde voor de filmindustrie.

Afbeelding

Juicekanaal Yvonne Coldeweijer opnieuw in opspraak: ‘Wat een lage actie dit, bah’

Marc van der Linden deelt zijn afkeer over de oproep van ‘beroepsadder’ Yvonne Coldeweijer om spionnen naar hem toe te sturen. Voor velen is Coldeweijer met haar oproep een grens overgegaan.

Afbeelding

Wie is hier de superheld?

De realityserie over chirurgen in het Britse ziekenhuis gespecialiseerd in kankerbestrijding Royal Marsden heet Super Surgeons. Na het zien van wat deze mensen doen, kun je niet anders zeggen dan dat het superhelden zijn.

Afbeelding

Twitteraars geven nieuwe ouders advies: ‘Wijs het cynisme af’

‘Je hoeft je kind niet te vormen, maar alleen te begeleiden.’ En: ‘Investeer in je partner nu jullie relatie op de achtergrond raakt.’ Twitteraar Sahil Bloom kreeg veel reacties op zijn oproep over opvoeden.

Afbeelding

Belang van herinneringen

Een treinreis door het verleden en de toekomst. In de documentaire Ga terug en haal het gaat regisseur en filmmaker Clarice Gargard op zoek naar verzetsverhalen van zwart verzet van vroegere en huidige verzetsstrijders in Nederland, Suriname en Curaçao.

Afbeelding

Van Black Friday naar Green Friday. ‘Leer je beheersen’

De afgelopen jaren groeide de kritiek op Black Friday en de daarmee gepaarde koopdrang. Op sociale media barstte ook afgelopen weken de discussie weer los.