Inleiding door Gert-Jan Segers

Het is niet meer mogelijk om via deze site kaarten te bestellen. Wil je toch graag naar deze filmavond, kom dan vanavond naar de ND-balie in de hal van CineMec. Je kunt daar een bestelformulier invullen en alsnog kaarten in ontvangst nemen. 

Als je al kaarten hebt besteld voor deze filmavond liggen ze op naam klaar bij de ND-balie in de hal van CineMec.

Speciale filmavond
Op maandag 23 mei organiseren Visie en het Nederlands Dagblad een filmavond in Cinemec Leidsche Rijn, Berlijnplein 100 Utrecht. De avond begint om 19.30 uur. Vanaf 19.00 uur ben je welkom. Bij binnenkomst ontvang je van ons een heerlijk kopje koffie of thee. Het programma duurt tot ongeveer 22.00 uur.  Meld je snel aan voor deze unieke filmavond.  

Afbeelding

De film
De Apostel (L’Apotre) is het waargebeurde verhaal van Akim, een jonge moslim die wordt opgeleid tot imam. Zijn identiteit ondergaat een diepgaande verandering als hij Jezus ontmoet. De confrontatie met zijn familie, die juist zo trots is op een zoon als toekomstige imam, is hard en moeilijk. Vooral de broer van Akim heeft een grote afkeer van zijn bekering tot het christendom. Akim doet er alles aan de acceptatie van zijn familie te herwinnen. Zijn nieuwe levensstijl blijkt uiteindelijk een krachtig getuigenis van geloof en vergeving.

Afbeelding

Gert-Jan Segers
ChristenUnie Tweede Kamerlid en voormalig zendingswerker Gert-Jan Segers leidt de film in en zal vragen uit de zaal beantwoorden.

Kosten
Een toegangskaartje voor deze unieke filmavond kost € 12,50. Ben je abonnee van Visie of van het ND dan krijg je ook nog eens € 2,50 korting en betaal je slechts € 10,--.

Bekijk hier de trailer

Genre: speelfilm/drama
Regisseur: Cheyenne Carron
Speelduur: 120 minuten

Kijkwijzer:  
    
Wil je op de hoogte blijven van alle culturele activiteiten die het Nederlands Dagblad organiseert? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief Kunst