Donderdagavond 9 maart, ExpoTheater CineMec Ede

Reserveer hier je plaatsen voor dit debat

Op donderdag 9 maart organiseert het Nederlands Dagblad het Christelijk Lijsttrekkersdebat met Sybrand Buma (CDA), Gert-Jan Segers (ChristenUnie) en Kees van der Staaij (SGP). Het debat wordt gehouden in het ExpoTheater van CineMec Ede. En … jij kunt erbij zijn.

Voor de achtste keer organiseert het ND dit debat tussen de leiders van CDA, ChristenUnie en SGP. Tijdens de campagne voor de Tweede Kamerverkiezingen is dit de enige keer dat Buma, Segers en Van der Staaij rechtstreeks met elkaar het duel aangaan over actuele thema’s die christelijke kiezers raken.

Meemaken?
Het debat begint om 19.45 uur en is om ongeveer 22.00 uur afgelopen. Het aantal toegangskaarten is beperkt. Wacht daarom niet te lang met het reserveren van een plaats. Toegang: € 7,50 inclusief drankje in de pauze. Als abonnee van het  ND krijg je korting en betaal je slechts € 6,--. 

Reserveer hier je plaatsen voor dit debat 

Vraag voor de lijsttrekkers?
Heb je een interessante vraag voor de lijsttrekkers? Stuur dan even een mail met de vraag naar opinie@nd.nl en wie weet wordt jouw vraag uitgekozen en deze avond gesteld aan de lijsttrekkers. 

Nog meer activiteiten?
Meld je aan voor onze Nieuwsbrief Debat  en je ontvangt bericht als er weer een debat wordt georganiseerd.

 


Dagelijkse nieuwsbrief