Sluiten

Als u doorsurft op deze website, gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Voor meer informatie, klik hier. [sluiten]

Nederlands Dagblad

DEN HAAG - De overheid heeft te vaak hoge verwachtingen gewekt bij de burgers. Doordat die verwachtingen niet worden waargemaakt, wordt het vertrouwen van de burger geschaad. De SGP is bezorgd over deze ontwikkeling en komt met een plan.

DEN HAAG - Waarom zijn veel burgers ontevreden over de politiek in Nederland? Politicologe Claartje Brons (33) deed er voor haar promotiestudie onderzoek naar. Ze bepleit dat politici en partijen meer oo...

DEN HAAG - Het kabinet is niet van plan de Zondagswet zonder meer in te trekken. Eerst moet er een onderzoek komen naar ‘hoe dat zal worden ervaren’.

DEN HAAG - Officier van justitie Jolanda de Boer hoopt dat het wetsvoorstel om klanten van gedwongen en uitgebuite prostituees strafbaar te stellen, leidt tot meer meldingen van misstanden. ‘Maar ik zal ...

DEN HAAG - Bert Koenders is ‘de logische persoon’ om Frans Timmermans op te volgen als minister van Buitenlandse Zaken. Dat zei premier Mark Rutte vrijdagmiddag, nadat Koenders was beëdigd door koning Wi...

DEN HAAG - Klanten van prostituees die kunnen weten dat een vrouw onder dwang werkt, moeten een celstraf krijgen van maximaal vier jaar of een boete tot twintigduizend euro. Dat staat in een initiatiefwet die PvdA, SP en ChristenUnie vandaag presenteren, meldt de Volkskrant.

DEN HAAG - De Centraal-Afrikaanse Republiek gaat een ‘gitzwarte toekomst’ tegemoet, zegt Tineke Ceelen. Maar weinigen lijken zich er druk om te maken. De wereld kijkt nu naar Irak en Syrië.

DEN HAAG - Is het een verkiezingsmanoeuvre, of is er meer aan de hand? CDA en D66 hebben de handen ineen geslagen om het kabinet te dwingen tot snelle hervorming van het belastingstelsel.

DEN HAAG - Oudgedienden staan niet langer op ChristenUnie-lijst voor Eerste Kamer. De lijst is een stuk korter dan in 2011.

DEN HAAG - De Tweede Kamer is kritisch op de grote financiële steun aan de Gazastrook, die bedoeld is voor wederopbouw na de recente oorlog met Israël. Zonder een definitief staakt-het-vuren is het een kwestie van tijd voordat de regio weer vernield wordt, is de angst.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 Volgende >