Sluiten

Als u doorsurft op deze website, gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Voor meer informatie, klik hier. [sluiten]

Nederlands Dagblad

Varoufakis: koste wat het kost IMF aflossen. |beeld Novum

Varoufakis: koste wat het kost IMF...

Griekenland wil koste wat het kost zijn schuld aan het Internationaal Monetair Fonds (IMF) aflossen. Dat zei minister van Financiën Yaris Varoufakis zondag in een interview met de BBC. De aflossing aan d...

lees meer over

ASML bevestigt kraak

ASML heeft onlangs ontdekt dat hackers zich toegang hebben verschaft tot een beperkt deel van zijn IT-systemen. Dat maakte de chipmachinefabrikant zondag bekend.

lees meer over

Vicepresident Sierra Leone in quarantaine om ebola

Vicepresident Samuel Sam-Sumana van Sierra Leone heeft zichzelf voor drie weken in quarantaine geplaatst. Hij nam dit besluit nadat een van zijn lijfwachten was overleden aan ebola. Hij heeft iedereen die met de overleden man contact heeft gehad opgeroepen hetzelfde te doen, meldt de Sierra Leoonse staatsomroep zondag.

lees meer over
‘GroenLinks beste fietspartij in provincies’. |beeld Novum

‘GroenLinks beste fietspartij in...

GroenLinks heeft in zeven van de twaalf provincies de beste plannen voor fietsers in petto. Dat stelde de Fietsersbond zondag na een inventarisatie van de verkiezingsprogramma's in aanloop naar 18 maart....

lees meer over

Nigeriaanse menigte slaat meisje dood

Een menigte heeft zondag op een markt in de noordoostelijke Nigeriaanse stad Bauchi een tienermeisje doodgeslagen en haar lichaam in brand gestoken. De mensen dachten dat ze een zelfmoordbomaanslag wilde plegen, zegt de politie. Een tweede verdachte, eveneens een tienermeisje, werd gearresteerd.

lees meer over

Jongetje dood in huis, moeder aangehouden

In een woning aan de Zeswegenlaan in Heerlen is zondagochtend een jongetje van 7 jaar dood gevonden. De politie gaat uit van een misdrijf.

lees meer over

‘Nederland te verslaafd aan Gronings gas’

Nederland is te verslaafd aan het gas uit Groningen en de olie uit Rusland en Saudi-Arabië. Als we daar wat aan willen doen, moeten we echt serieus aan de slag met alternatieve energie, stelde PvdA-lijsttrekker voor de Eerste Kamer Marleen Barth zondag.

lees meer over

Honderden mensen herdenken bombardement

Zo'n 600 mensen hebben zondag in Den Haag het Britse vergissingsbombardement op Bezuidenhout bijna zeventig jaar geleden herdacht. Dit heeft voorzitter Hans Verbunt van de organiserende Stichting 3 maart 45 laten weten.

lees meer over

BMW wil dit jaar 8000 medewerkers werven

De Duitse autofabrikant BMW wil dit jaar 8000 nieuwe medewerkers werven, waarvan 5000 in Duitsland. Dat zei hoofd personeelszaken Milagros Caiña-Andree zondag. BMW-bestuurder Manfred Schoch kondigde nog maar twee weken geleden aan dat er dit jaar 5000 nieuwe arbeidsplaatsen zouden worden gecreëerd.

lees meer over

Steiger in Weesp dreigt om te waaien

In Weesp is zondag een gevaarlijke situatie ontstaan door de harde wind. Een volgens de politie 'hele hoge' steiger dreigt om te waaien.

lees meer over
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 Volgende >