Sluiten

Als u doorsurft op deze website, gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Voor meer informatie, klik hier. [sluiten]

Nederlands Dagblad

Een onbetaalde rekening speelt op, nu bij de stichting Tot Heil des Volks een nieuwe directeur aantreedt, en de oude directeur net elders aan een politieke functie is begonnen.

Een hoofdslagader van ons rijkswegennet, de A12 van Utrecht naar Rotterdam/Den Haag, werd donderdag urenlang afgesloten.

Roken in de gelagkamer is eindelijk, per direct, tot in de kleinste cafeetjes en kroegjes verboden.

Vier doden kostte het Amsterdam Dance Event tot nu toe, en er zijn nog veel mensen die er slecht aan toe zijn. De negentiende uitgave van dit als festiviteit geafficheerde evenement liep zondag uit op een drama.

Wie kent ze niet? Vrijwilligers die naar een ontwikkelingsland gaan om goed te doen. Een schooltje helpen neerzetten, spelen met weeskinderen, sporten met gehandicapten, Engelse les geven. Tegelijk wordt de vrijwilliger ook nog eens gevormd. Goed idee. Doen!

Het is niet voor het eerst dat er een spelerswissel plaatsvindt op het ministerie van Buitenlandse Zaken terwijl de wedstrijd nog gaande is. In 1993 verliet CDA’er Hans van den Broek Den Haag om in Brussel Europees commissaris te worden. De ironie wil dat zowel Frans Timmermans als Bert Koenders nog als ambtenaar voor Van...

Twee weken na de royale ontvangst van de Bijbel in Gewone Taal, zorgt het Nederlands Bijbelgenootschap opnieuw voor reuring met z’n nieuwe website. Bezoekers van debijbel.nl moeten zich registreren met mailadres en wachtwoord. Wie alle mogelijkheden wil benutten, moet donat...

Rondom de ziekte ebola doen veel indianenverhalen de ronde. Het lijkt op wat de wereld meemaakte in de tweede helft van de jaren tachtig, toen het woord aids in de media verscheen. Er was een periode van aanloop, van steeds grotere aantallen met het hiv-virus besmette mensen, patiënten die de ziekte aids daadwerkelijk kre...

Vaak als er in de politiek een probleem opduikt dat niet simpelweg is op te lossen, is de uitweg de instelling van een werk- of stuurgroep.

Een aardverschuiving kun je het niet noemen. Toch krijgt het tussenrapport van de rooms-katholieke bisschoppensynode over huwelijk en gezin ongewoon veel media-aandacht.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 Volgende >