Sluiten

Als u doorsurft op deze website, gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Voor meer informatie, klik hier. [sluiten]

Nederlands Dagblad

Bijna was het stelsel van de woningcorporaties aan de strapatsen van enkele megalomane directeuren ten onder gegaan.

Iemand die excuses maakt aan een ander, zou om die reden niet meteen als schuldig en juridisch aansprakelijk beschouwd moeten worden.

Het hangt al een paar jaar in een lucht: aantasting van de belastingvoordelen voor zzp’ers. Nieuw voedsel aan de discussie geeft een publicatie in Het Financieele Dagblad van gisteren. Dit beschikt over documenten, waaruit blijkt in welke richting de ministeries van Financiën, Sociale Zaken en Werkgelegenheid en Economisc...

Hoewel nog maar de helft van de stemmen geteld was, kon de tendens van de parlementsverkiezingen in Oekraïne maandagavond niemand meer ontgaan. Zelfs in Moskou drong door dat 55 procent van de Oekraïners luid en duidelijk hebben gestemd op partijen die naar het Westen kijken en willen dat Oekraïne op termijn lid wordt van...

Een bejaarde man, lijdend aan een karakterveranderende vorm van dementie, maakt een nieuw testament op. Als hij nog geen jaar later overlijdt, blijkt tot verbijstering van de nabestaanden dat bijna zijn hele fortuin van 26 miljoen euro naar De Zonnebloem en het Leger des Heils gaat.

Een onbetaalde rekening speelt op, nu bij de stichting Tot Heil des Volks een nieuwe directeur aantreedt, en de oude directeur net elders aan een politieke functie is begonnen.

Een hoofdslagader van ons rijkswegennet, de A12 van Utrecht naar Rotterdam/Den Haag, werd donderdag urenlang afgesloten.

Roken in de gelagkamer is eindelijk, per direct, tot in de kleinste cafeetjes en kroegjes verboden.

Vier doden kostte het Amsterdam Dance Event tot nu toe, en er zijn nog veel mensen die er slecht aan toe zijn. De negentiende uitgave van dit als festiviteit geafficheerde evenement liep zondag uit op een drama.

Wie kent ze niet? Vrijwilligers die naar een ontwikkelingsland gaan om goed te doen. Een schooltje helpen neerzetten, spelen met weeskinderen, sporten met gehandicapten, Engelse les geven. Tegelijk wordt de vrijwilliger ook nog eens gevormd. Goed idee. Doen!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 Volgende >