Sluiten

Als u doorsurft op deze website, gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Voor meer informatie, klik hier. [sluiten]

Nederlands Dagblad

De auto is een fijn vervoermiddel. Totdat je een keer met de trein naar je werk reist, omdat je auto voor de APK bij de garage staat.

Werkgeversvoorzitter Hans de Boer kan heel goed rekenen.

Het meest gebruikte woordenpaar om je partner effectief de mond te snoeren? ‘Ja maar’. En dit stelletje woorden is niet alleen een monddoodmaker, maar ook bijzonder doeltreffend als wigdrijver, des te meer als het – zoals meestal het geval is – maar halfbewust wordt gebruikt.

Op 11 januari hield België zijn adem in. Zedendelinquent Frank Van den Bleeken verwachtte zijn dodelijke injectie. Toch volgden er geen televisiebeelden van begrafenisauto’s. Pas na enkele dagen we...

Voor m’n werk in Egypte, mijn hotelkamer in Caïro heeft een balkon, daar sta ik en ik kijk uit over de stad en de Nijl. De gebedsoproep klinkt van alle moskeeën en ik vind het mooi. Wij leven niet...

Kees Bloed, theoloog en klusser, zoals hij zich zelf omschrijft, betoogt dat christenen terug moeten keren tot de praktijk van het jodendom. Dit deed hij recentelijk tegenover studenten van de Theologische Universiteit in Apeldoorn.

Op het toneel staat één man. Het is Dennis Rudge in de voorstelling Arbeid Adelt. Hij vertelt het verhaal van vier mensen die hun baan verloren door de sluiting van de Prodent-fabriek. En dat doet h...

Jojanneke van den Berge begrijpt niet dat wij het bestaan van gedwongen prostitutie en vrouwenmishandeling in Nederland zo gemakkelijk accepteren. Zij wil met de documentaireserie voor de EO Jojanneke in de prostitutie verontwaardiging oproepen tegen deze misstanden.

Tot mijn schrik dronken we thuis op een onbewaakt ogenblik biologische yogathee. Het was verpakt in een sfeervol zwart doosje dat euforisch meldde dat het ‘Ayurvedische specerijenthee’ betrof.

Ajouad El Miloudi moest naar huis. Chris Zegers was in tranen. Opmerkelijk, die emotionele uitbarsting. Maar wie is de mol in het gezelschap? Als die vraag overal onder ligt, kun je zelfs de tranen van Chris Zegers niet vertrouwen. Mijn verdenking kwam te liggen bij Viktor Brand.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 Volgende >