Sluiten

Als u doorsurft op deze website, gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Voor meer informatie, klik hier. [sluiten]

Nederlands Dagblad

Heeft u vragen over deze site of een vraag aan de redactie, de directie of aan een andere afdeling? Met het reactieformulier hieronder kunt u snel en eenvoudig reageren. U kunt bij uw reactie ook een bestand uploaden. NB: Het reactieformulier is niet bedoeld voor commercieel getinte opmerkingen. Voor inzendingen voor een rubriek of voor een bijdrage voor de redactie opinie vindt u verderop op deze pagina de diverse links. Ook de FAQ / veelgestelde vragen kunt u daar vinden.

 
 

Veelgestelde vragen / FAQ

Veelgestelde vragen kunt u vinden op deze FAQ-pagina. Er is ook een aparte FAQ-pagina voor apps.


Bijdrage opiniepagina

In ingezonden bijdragen kan worden gereageerd op artikelen in het Nederlands Dagblad en/of op actuele thema's. Schrijf een helder en prikkelend betoog waarin u de lezer van uw standpunt overtuigt en beperk u daarbij tot uw belangrijkste argumenten. De maximumlengte van een ingezonden brief is 200 woorden. Een opinieartikel mag maximaal 700 woorden omvatten. De redactie behoudt zich het recht voor ingezonden bijdragen te redigeren, te bekorten of zonder opgave van redenen te weigeren. Inzending geeft de redactie het recht een bijdrage ook via internet, databank of anderszins openbaar te maken. E-mail: opinie@nd.nl. Per post: Nederlands Dagblad, t.a.v. redactie opinie, postbus 111, 3770 AC Barneveld.


Inzending rubrieken

Meeleven met…

Iemand in de familie-, kennissen- of gemeentekring die wel een oppepper kan gebruiken?

Levens

Levens is een tweewekelijks portret van iemand die ons is ontvallen maar wiens verhaal je niet snel in een krant zult lezen.

Limerick

Drie keer in de week vindt u een actuele limerick bij het nieuws op de achterpagina van het Nederlands Dagblad. Maak ook een limerick!

En verder…

De rubriek En Verder is bedoeld voor ‘klein’ nieuws uit de achterban. In de rubriek is ruimte voor huwelijksjubilea, scholenacties en activiteiten voor goede doelen.

Aagje

Vragen staat vrij, van vragen word je wijs en zo kan ik nog wel even doorgaan. Maar serieus, hebt u / heb jij ook een vraag die je altijd al wilde stellen?

Lieve Monica

Lieve (of moet ik zeggen: beste) krantenlezer, Wanneer zeg je ‘u’? Mag je een gekregen boekenbon openmaken? Stel uw vraag aan Monica.

Ik & mijn huis

Wat valt ons op in ons gewone dagelijkse leven? Schrijf er een kort stukje over en stuur het in.


Adresgegevens

Postadres: Postbus 111, 3770 AC Barneveld
Bezoekadres: Hermesweg 20, 3771 ND Barneveld
Telefoon: 0342 - 411711 (algemeen nummer)
Algemeen mailadres: info@nd.nl

KVK-nummer: 09056943 Nederlands Dagblad BV
BTW-nummer: NL0060.91.702.B.01
Rekeningnummer: NL21INGB0659441144 t.n.v. Nederlands Dagblad BV
Algemene Voorwaarden: download hier.

Route

Onderstaand de wandelroute vanaf station Barneveld-Noord (groen) en de autoroute via de A1, afslag 16 vanaf Amersfoort (blauw) en Apeldoorn (rood). Voor de TomTom: Hermesweg 20, Barneveld.

Bekijk het gebouw van het Nederlands Dagblad in Google Streetview.