Sluiten

Als u doorsurft op deze website, gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Voor meer informatie, klik hier. [sluiten]

Nederlands Dagblad

Kok Wilma van Dijk bedacht een kerstmenu. Tot aan de Kerst is er iedere vrijdag een recept verschenen. Vandaag het laatste deel, het nagerecht: een toetjes-kerstboom!

Een kookboek met een recept voor gekookte eieren. Echt! ‘Verrassend, hoeveel mensen dit niet goed kunnen’, vindt Valli Little.

Kok Wilma van Dijk bedacht een kerstmenu. Vanaf deze week tot aan Kerst iedere vrijdag een recept. Vandaag het bijgerecht: een kleurrijke salade met kruidige aardappeltjes.

Kok Wilma van Dijk bedacht een kerstmenu. Vanaf deze week tot aan Kerst iedere vrijdag een recept. Vandaag het hoofdgerecht: sinaasappel-honing kip.

Kok Wilma van Dijk bedacht een kerstmenu. Vanaf deze week tot aan Kerst iedere vrijdag een recept. Vandaag het voorgerecht: gepimpte courgettesoep

Jamie Oliver komt, na kookboeken met snelle, eenvoudige en besparende recepten, nu met een boek vol recepten voor een goed gevoel.

Wilma van Dijk, 25 jaar, is lerares Engels. Is ze klaar met lesgeven, dan doet ze niets liever dan de opbrengst van haar moestuin – honderd vierkante meter – verwerken in betoverende recepten. Vandaag: c...

Het water loopt je in de mond bij het doorbladeren van Patisserie en daarvoor hoef je niet eens een zoetekauw te zijn.

Masterchef Estée Strooker (23) heeft haar eigen restaurant in Arnhem, ‘t Amusement. Ze houdt van eerlijk eten. Vandaag: gevulde eendenborst met vijg, cranberry en gekonfijte eendenbout.

Elk jaar weer is er verontwaardiging over dat de pepernoten (of kruidnoten, what’s in a name) zo vroeg in de schappen liggen. Ze zouden toch pas twee weken voor Sinterklaas in de winkels moeten komen, of hooguit een maand. Maar zeg nou eens eerlijk, wie lust er niet het hele jaar door pepernoten?

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 Volgende >