Sluiten

ND.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Nederlands Dagblad

De oudere van tegenwoordig, wie is dat? Vandaag Willem Ensing (86) uit Hardenberg. De oud-onderwijsman dacht van zijn kampsyndroom verlost te zijn, maar sinds de vliegtuigramp in Oekraïne slikt hij weer ...

Tienduizend Jehova’s getuigen zijn dit weekend bijeen in Utrecht. Ze krijgen onderwijs uit de Bijbel. En ze praten over andere methodes dan de vermaarde huis-aan-huisevangelisatie. Danny Pool (39) is woordvoerder tijdens de congresdagen. Zelf gaat hij meerdere ochtenden per week langs de deuren.

De politieke loopbaan van CDA-Kamerlid Jaco Geurts is terug te voeren op de MKZ-crisis van 2001. Bij hem thuis in Voorthuizen ruik je de stallen, maar zijn varkensbedrijf is verkocht.

Alwin Uitslag (41) liet een voetbalcarrière schieten voor het domineesambt. Maar het balletje trappen met de kinderen blijft een vast onderdeel van zijn zomer.

Aan moslims valt geld te verdienen, ontdekte Abdelaziz Aouragh. ‘Dat een moslim met een baard niks mag, is een groot misverstand.’

Hoe vind je vertrouwen in jezelf als je steeds te horen krijgt wat je allemaal níét kunt vanwege je handicap? Yvette den Brok kent het uit ervaring, en schreef er een kinderboek over.

BENSCHOP - Op zaterdag 28 juli 1984 kregen Henk en Conny Langerak hun eerste kind, een meisje. Op zondag raakte de zus van Conny, Germa van den Boom, vermist. Op maandag durfde Henk het zijn vrouw te ver...

Wat hebben Tweede Kamerleden met boeken? Wie is hun favoriete schrijver en wat lezen ze in de vakantie? Vandaag: Ton Elias, VVD-Kamerlid.

‘Je kijkt voor de laatste dertig kilometer’

De jeugd van tegenwoordig, wie is dat? Vandaag: Aron Bosman (15) uit Hazerswoude-Dorp. Hij is een fanatiek schaatser én wielrenner, spreekt (bijna) vloeiend Engels en wil later in Frankrijk gaan wonen, het land van de Tour de France.

lees meer over

Morgen begint in het Brabantse Oosterhout de Kana-week, een huwelijksretraite met dertig echtparen. Voor hun kinderen is er een apart programma. De bezinningsweek in een oude benedictijnerabdij gaat uit van de katholieke gemeenschap Chemin Neuf. Marie-Yvonne van den Oever-Klostermann (41) organiseert sinds 2006 deze ‘verd...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 Volgende >